Thursday, April 01, 2010

I Love my Fwen =)

Yes... I do love my fwen so much... Even yang kawan dari kecik, since school, kat tempat keje, club-club permotoran kete dan moto or dalam dunia cyber nih walaupun tak pernah bersua beauty sayang semua.... Hopefully mereka-mereka ini pun sayang saya juga...;-)

Sebenarnye, beauty up entry nih sebab nak mohon maaf kepada kengkawan yang selalu update pasal beauty kat blog nih atau kat memana.... Bukan pe, ramai yang tanye why sekarang nih beauty jarang update blog padehal dulu bley dikatakan dalam seminggu tu paling kurang 2 entry... hohohooo... Pastu kenapa sekarang da kurang pict-pict yang beauty upload kat sini... They ols sume tenanti-nanti update dan pict beauty up dalam nih.... errkkkk... Sowilah sayang, beauty lately memang sangat banyak keje.... If ade mase pun juz update status in FB sebab cepat dan senang kan so kalau nak tahu cepat pasal update beauty silalah add beauty kat sane okay... Ahaks....;-) Kat sini beauty kene cite panjang lebar buat karangan, maklumlah bile dah start berkarangan nih beauty punya tangan tak bley stop dari menaip so u ols pun sampai bepinar-pinar nak baca setiap entry beauty... ihihihiii ;-p Pasal tak banyak pict tu pulak, pict tuh ade tapi hubby beauty pun sekarang sibuk dengan keje-keje dier... Siang keje kat opis, malam kene setel media and photog work dier, editing dan sebagainya... So takkan beauty nak disturb suh buat pict-pict beauty kan... But u ols dun wory, sekali dier dah kasi nanti harus penuh blog beauty nih... Hehheeee.... Hubby beauty pun taw beauty nih kalau update entry suke up pict-pict sekali and dier pun say sorry kat beauty sebab dier banyak keje sekarang.... So kalau beauty bley besabar hope kengkawan sume besabar jugak okay.... Eheheheheeee ;-)

Nanti beauty nak kasi hadiah untuk pembaca setia blog beauty.... So u ols tunggu lah ape yang perlu dibuat nanti okay.... Kali ni beauty takkan kasi bende susah-susah punye.... Huhuhuhuuu... Ok dear fwens sume.... Nak continue work nih... Sekali lagi dari beauty, beauty sayangggggg kamu semua... Muaaaacckkkssss... Muaaaaacckkkssss...:-*

nota kaki * hah tengok lah entry cenggini pun panjang lebor jugak kan.. hohohooo

4 comments:

Saya Punye said...

hihihi,,, karangan2 pn, suke baca kak az nye story,..

wlpn bru je skali jmpe kak az.. sayangg kak az jugak.. muaxxx... hihi..

misz beauty said...

ye ke dear?? kak az happy if sume orang happy ngan story mory kak az.... ;-)

bile nak jumpe lagi eh??? ;-)

Saya Punye said...

hihi.. ada rezeki akn ketemu lg... hihi... (lupa laa.... pantun apa eh kak nk ckp nti bleh jmpe lg...) :)

misz beauty said...

pulau pandan jauh ke tengah kot.... ahahahaaaaa ;-p