Thursday, April 08, 2010

Happy Mood!!!

Alhamdulillah.. Syukur pada Illahi atas kurniaan dan rezeki yang diberi.. Berkat kesabaran dan penantian yang sekian lama, akhirnya beauty telah dapat ape yang beauty inginkan.. Terima kasih atas sokongan dan bimbingan semua.. Jasa kamu semua takkan beauty lupa... =)

Buat suami tersayang, mudah-mudahan jalan yang terbuka ini memberi sinar dalam rumah tangga yang kita bina insyaAllah.. Buat keluarga yang dikasihi, terima kasih kerana support along selama nih... Mummy, terima kasih atas segala nasihat yang diberi... Ini rezeki kita sekeluarga.. =)

Sangat gembira tak terkata.... =)

6 comments:

Saya Punye said...

tumpang gembira jua,... tp nape kak az.. hihih :)

misz beauty said...

bley tgk fb kak az sayam...;-)

Pn Jiha said...

ape tu ape tu...hehehe

misz beauty said...

heheheee.. blm jd mummy to be lg... ni kisah laen... uhuhuuu ;-)

baybe foxx said...

laaa ingat dah preg, baru nak ckp congrats! hehe.. anyway, happy to hear whatever thing that makes you happy! =)

misz beauty said...

ayayai!!! belum lg la sis... waiting waiting... hehehee... sis da de ke belom?? btw thanx so much...;-)