Thursday, April 22, 2010

Contest - Kejap je masa berlalu.... (Sticky)

Hellowwww.... Salam muhibbah buat semua u ols yang beauty sayang..;-) nak cite pasal laen sebenarnye hari nih tapi tibe-tibe tukar topik pulak.... Nak cite pasal ape eh?? Cite pasal pe lagi kalo bukan pasal diri sendiri la.... Ihik ihik ihik...;-p Cite pasal My Self + My Other Half sape lagi kalau bukan Mr. Hubby mucuk....=)

Sedar tak sedar lagi 2 hari genap lah 4 years relation beauty dengan suami terchenta.... Oh oh oh... Rase macam semalam baru kami berkenalan... Uhuhuuuuu ;-p kalau nak cite pasal kisah kami becinta nih boley buat novel mesti laku kalah cite lagenda budak setan... Yo yo oooo je beauty nih kan... Ferasan sunggoh..... Ekekekekke =D Tak de lah sampai cam gitu, hubungan we ols mase zaman berchenta dulu biase-biase suam-suam kuku kambing jerk (harus kamben sebab hubby ku sangat suke mamam kamben...;-p), dah tawen nih baru becinta bagai nak rak sehangat lava gunung berapi.... Sedalam lautan atlantik... Seluas alam maya yang indah permai.... CheeeeeeeWaaaahhh!!!! Harus gitew!!!! Ngan sape lagi nak becinta sunggoh-sunggoh kalo bukan dengan hubby sendirik kan.... Takkan nak becinta ngan hubby orang kot... Whopsssss!!!! Tetttttttttt!!! No & neva oke... Mudah-mudahan dikekalkan hati ini untuk mencintai suami ku itu sehingga hujung nyawa... Amin... Oh saya sangat chenta sama dia.... =)

Bersempena dengan our 4th love anniversary nih, beauty nak buat contest teka teki teka tekuk ape ade dalam mangkuk... Wohohohohooooo ;-p Amik idea Kak Siti (mintak izin ye kak siti.... tetibe beauty kering idea skang nih...;-)).... teka tekuk yang u ols sume kene jawab adalah....
Apekah hadiah gilang gemilang yang beauty akan berikan kepada Mr. Hubby terchenta???.... Jeng jeng jeng....;-p
*
*
*
*
*
*
*
Jawapan ini mestilah disertakan dengan komen pasal Mrs. Wifey & Mr. Hubby ini... Dan tinggalkan jawapan serta komen berkenaan di bahagian komen entry ini.... Tarikh tutup bagi penyertaan teka teki teka tekuk ini adalah 22 April 2010 jam 12.00pm.... (Sowi lah ye buat contest tetibe.... contest senang je pun..;-p) Tekaan yang tepat dan komen paling sempoi akan menerima hadiah istimewa dari beauty iaitu......
*
*
*
*
*

Satin Lips® Lip Mask from Mary Kay - Produk yang akan menghapuskan segala kecelaan dibibir =) & diskaun 10% untuk belian produk Mary Kay yang lain =)

Hadiah istimewa itu khas buat wanita @ lelaki yang menjaga penampilan diri dan sentiasa ingin melihat bibir mereka sentiasa dalam keadaan sempurna... macam bibir beauty... Wakakakakaaaa..... Selamat mencuba....;-)

26 comments:

Siti said...

pssssstttt beauty..apa jawapannya tu..bisik sikit..adoi laaaa..gini susah rupanya nak teka yer....huhu...

Kak sititeka.....ermmm..adoiiiii, nak teka apa yer..Perfume kot....hehehe....

Beauty & husband memang pasangan yg sangat romantik..huhu..jeles akak tengok gambar2 beauty & husband. Still hangat mcm zaman2 bercinta....semoga berkekalan yerbeauty & dianugerahkan anak yang ramai...hahahha...jgn marah tau.

zai kulim said...

akak zai jwb erk...

blackberry kot..kuii..kuii


selalu terjah blog beauty tp jarang tinggal komen..

misz beauty said...

kak zai ~ participant tak valid if xde komen bout Mr. Hubby & Mrs. Wifey...;-)

kak siti ~ tq for joining... will noted ;-) (tq untuk doa tu... amin) ;-)

Jojoe said...

bahagianya tengok pasangan suami isteri romantis.. suka baca entry neh... hepi and sweet loving couple..hope one day saya pun akan lalui kebahagiaan yg camgini jugak..

saya teka eh?..--> jam tangan.. huhuh

Anonymous said...

cik ira said : wallet..pasal wallet camel da hancur kene kunyah dgn tikos mondok :p

misz beauty said...

jojoe ~ thanx for ur participant..;-) komen dulu eh baru jawab... btw thanx again...;-)

cik ira ~ tikos mondok tu bukan komen pasal we ols la sayam...;-p

Ieja RizaLiza said...

ermmm susah gak ni ... takde clue ker ??? tapi saya teka jela ... since ur hubby tu photographer, maybe u nak bagi dia another camera or camera accessories ...

komen saya ttg kamu berdua... yup !! u both very lovely couple. u guys don't mind sharing with others about your love, and i think it so sweet !! i so damn sure u both love aech other so much !! saya doakan semoga you all bahagia dunia akhirat !!

bubye ... ;)

Anonymous said...

cik ira said again : jeles tgk az dgn camel.aww so sweet ;p nak jugakkkkkk (oke da komen) tata

misz beauty said...

cik ira ~ tq... ;-p

ieja ~ thanx for the participant... and amin untuk doa kamu..;-)

N.I.E.Z.A said...

hahaha..saje saje je nak teka ni =) maybe tahun ini adalah tuah ieja & hubby tuk dpt sorg BABY yg shomell..@ nk ksi kt fizi
i-phone..btuah nyer badan if dapat i-phone erk.

Untuk ieja & fizi:

Korang adalah antara pasangan yang tabah mengharungi dugaan & rintangan dalam alam rumah tangga. Saya doakan semoga awak dan dia sentiasa diberkati dan bahagia selamanya hingga ke akhir hayat. =) miss u ieja after this..keep in touch ok, dear!!

::Mamalyna:: said...

akak teka jam tangan... betul tak?

beauty, akak first time bukak blog beauty... korang adalah pasangan yang amat2 romantik...even dah 9 bulan berkahwin tp u all cam pengantin baru...Semoga cepat dikurniakan cahayamata...Amin

tentang dhila... said...

ok ija..selalu jenguk ur blog as silent reader je.

ok tekaan akak ialah :- henpon blacberry. (coz ija leh 3g selalu dgn hubby ya)

komen: ija n hubby pasangan suami isteri yg sgt loving each other, serasi dan manja.ija sentiasa ingin menyatakan pd dunia bahawa cinta dan sayang ija buat hubby seorang. semoga ija dan hubby murah rezeki dan dikurniakan cahayamata pengikat kasih anda bedua.semoga sentiasa berbahagia dan sentiasa terus mencintai..

misz beauty said...

nieza ~ time kasih join contest ieja eh... amin untuk doa awk... will miss u too dear...=)

mamalyna ~ sis, tq so much join diz contest... pasni bley la jenguk2 blog beauty selalu..;-)

kak dhila ~ tq sis... i do luv Mr. Hubby sooo much..;-)

AinHinata said...

hurm..ape yeh adiah yg ija nk kasi kt mamat en suami ija tu..akak rse mcm sbijik motor..tp, xkan la kot kan..myb mcm org lein nye jwapan jgk kot..handphone blackberry..sbab akak dh dpt satu..kikikiki...

ija & fizi..loving couple..wlupon pade mule nye akak lagi loving..tp, skr mcm kedudukan akak dh tercabar dek kerana fizi & ija yg sengal neh..hahaha...smoge bhagia slalu.

akak xkire..klu pon akak kalah dlm contest ni..tp, akak tetap nk adiah..

misz beauty said...

kak ain ~ tq coz joining the contest...

tecabar eh?? eekekekeke... takpe2 itu bagus kerana akak bley menguatkan lagi kasih syg akak supaya lebih dr yg ada.. itu tujuan utama pun... sama2 berlumba demi kasih syg...;-)

joegrimjow said...

huu
cik beauty
ku pon ada contest
jgn lupe join
;)

dah nak abes dah masa ni

Gorgeous H said...

kak ain pn nk hadiah tp tak mo masuk kontest..heheheheh..

semoga bahagia & ceria selalu...
;-)

misz beauty said...

kak ain ~ waaaa... lame x on9 tuh.... nak adiah ye?? brg lama da abis pakai?? ;-)

Anonymous said...

i guess its a book of "poligami itu indah"

both of u are very sweet couple in fact its will be more when u add some islamic value to make it meaningful. Please take a good care of your husband.

misz beauty said...

anonymous ~ i think "poligami itu indah" if org yang berpoligami itu adil dan saksama serta masing2 tau tanggungjawab... coz if nak ikut sunnah Rasulullah haruslah ikut dari A-Z. bukan main kawen je banyak2... dan lagi 1 bukan berpoligami dgn pempuan type sume laki dier layan... but i am so sure if u r asking 10 woman about poligami 1% only can accept it...;-)

insyaAllah may Allah open me & husband heart untuk menjadi manusia yang lebih berguna disisi agama...=)

fut note * sowi participant yg laen coz ade insan x bernama bagi comment kat sini...;-)

mamaaerish : said...

alamk... kalo geng teka teki nih... mmg eb surrendar la... bagi jalan.. bagi jalan... sbb x reti... hik3...

pe2pn gd luck pd yang lain yer... (",)

misz beauty said...

eb ~ no prob la... kalo bley imagine nnt sila teka ok..;-p

.ArianiAizat. said...

erm er..saya mahu mencuba naseb..hehe..lense camera kot??haha
.
.
both rossi & beauty couple yg sgt shomel n lovey dovey...i heart soooo much all their photo yang super duper schweetttt sehingga membuatkan saya jeles =p

misz beauty said...

puan nani ~ maceh ye join contest... kamu lg romantik taw lagi2 nak de baby.. beauty sgt jeles..;-)

Saya Punye said...

nk teka jugak... tekaan sy pulak adalah lense camera or accessories camera yg lai.. hihihi..

komen pasal kak az n pasangan pulak,... sweet2 aje... 1st jumpa,join ke lentang,. hihi.. kak az ngn hubby suka gurau2, n yg 2 tambah sweet dia,.. kak az banyak di kacau oleh hubby dia.. kikiki... buat muka comey jerk bila kena kacau.. huhuhu.. n yang paling suka, bila kak az jd model hubbynya,,. terbaik pic 2... pasangan romantika gitu,... hihi,..
moga bahagia selamanya sis... amin..

misz beauty said...

alah sayang... sowi lah awk join time da close contest... neway thanx utk comment yg sgt sweeeet itu..;-)