Thursday, April 15, 2010

Coming back!!

Waaaaa... siang buat satu entry malam pun nak tambah lagi satu entry eh... Dah ala-ala Red Mummy or Cik Epal lak ni kan.... But beauty tak la seglemer they ols kan... Wink wink ;-)

Ekceli beauty juz come back from dinner wif Mr. Hubby... Tak pi jauh pun juz around here mana lagi if bukan Pyramid yang duk belakang umah jerk... Huhuhuuuu.... Dah lama katenye tak having proper dinner with hes wife.... ;-) Hes craving for many thing last-last pizza gak dier balun... Beauty cam biase lah if pi pizza alamatnye juz 2 slize je lah yang dimamam.... I am not into pizza sangat, but if bawak pi KRR ke, thai restaurant ke, harusssssss besttt...=D Pas da mamam, pusing-pusing pyramid bergelak ketawa... Bley tak hubby said 'lame gile tak datang pyramid'... Adoyai memang la lame coz dier yang busy tak hengat kan... Before diz every week we ols menempek kat situ kan menonton cinema dan sebagainya....;-p Pastu singgah Esprit, adoi jada jam tangan design baru... Santeeekkkk lah sangat.... Bodek-bodek buat muke manja ngan bb tadi... Fuh fuh mudah-mudahan dier beli nanti... Sebab dier kate alang-alang tukar tali jam nanti beli je yang baru terus kan.... Wot wot wot....;-p Duk pusing-pusing belek-belek dalam Esprit tuh u ols taw dak incik somi kesayangan beauty tu buat ape??? Dier bley pegi hambik sluar lelaki kaler PURPLE acu kat kaki dier..... Punyelah tebahak-bahak kitorang gelak ketawa dalam Esprit tuh cam tak de orang lain kat situ... Sungguh selenge jerk dier wat cam gitu... Ceh!!! Kang beauty belikan betul-betul mau tekojol-kojol nak pakei sluar purple gitew... Awwwwwwww...... Wahahahahaaaaa ;-p Pastu pusing roxy quicksilver cam biase hubby suh survey bebaju yang menarik kan.... Dier tu kalau beauty nak pape dier suh pusing satu shopping complex dulu sampai puas hati... Then if satu tempat tu je yang bekenan nanti baru pegi sane beli... So kesimpulannya tak de yang bekenan dihati kecuali jam tangan tadi... Ade lah baju roxy yang beauty suke tuh tapi hubby pulak xsuke... Hes prefer i'm wearing dress tapi tadi dress tak de yang menarik... Alorhhhh =( Nevamind later check out at Pavi, Klcc or Mid pasti jumpa yang bekenan... Jenuh hubby pujuk wifey dier tadi sebab tak dapat ape yang dicarik... whops.... ;-)

Then dah fenat pusing we ols singgah pets shop buying food for our lil kitten... Dapat je makanan tuh dier mamam tak pandang kiri kanan dah... Then ibu dier datang terus terkam menyusu pulak... Ha ni dier dah lena taido... Oh ya, adik beauty da namakan lil kitten beauty dengan nama FELLIA.. Sweet kan?? Tq adik.... later u come here and playing with her ok.. Hubby lagilah suke tengok anak tucen dier kekenyangan dan lena... =) So abis dah cite untuk hari nih... Beauty nak pi tengok FB then turun bawah tengok tv... C y'all later ya... Have a nice dreammmmm...;-)

No comments: