Thursday, April 15, 2010

Bile dah boring...

Uish.... bley lak boring-boring kan... Ngah wat keje tapi da sakit kepala sebab ngadap senarai yang ade lama sangat... So now nak membebel n cuci-cuci mata dulu... Mane taw bley tershoping online ke... Dah aim something da ni.... Hehehehee..=D

Malam ni sang suami tersayang terchenta kate nak bawak sang isteri nya ini pi dinner... Sebab kate nye lately dier busy so sian wifey dier terabai... So time untuk hadap wifey pulak... Ihik.... ihik.... ihik.... ;-p Malam ni pulak ekceli beauty de meeting... So which one yang beauty nak pegi eh?? Dah lame tak dinner kat luar nih... (padehal last week baru pegi... tp tak proper la.... sebab tu sambil-sambil coz baru pulang men futsal.... huhuhuu) tapi meeting tu pun fenting gak... Hurmmmm.... Bley tak pikir mase bawak kete time balik petang nanti?? hohohohoo...;-p Meeting tu next week pun ada lagi kan... ekekkeke (mampus kene bebel ngan my senior la pasni.....) =D

Oh ya... tomorrow nak pi tengok rumah ngan my bff... Sebab hubby beauty biase lah bz sangat tak de time nak pi usha-usha rumah.... Huish, macam nak beli je kan... Uhuhuhuu.... Kalau de rezeki bley beli terus tak salah pun... Nak gi tengok je dulu... Pastu balik fikir-fikir baru decide.... Tak sabar nak duk umah sendiri kan... Mesti best sebab bley masak-masak buat house warming... pastu panggil kengkawan hubby, kengkawan beauty datang rumah lepak-lepak beauty masak... Wahhhh... Best best.... Verangan lak u ols.. Padehal belum tentu pindahnye bile... Uhuhuhuuuuu...;-p Tak kesah la... I memang suke verangan... Dah verangan da nak buat cam ne bile duk umah sendiri nanti.... Ape yang nak dibeli dan sebagainya.... Hui!!! syok betul... Duit pun syok gak tu... Ahahahaaaa.... Oh duit... Kan best kalau u ols datang begulik2 kat beauty nih... huhuhuuuuuu... tak pe pasni keje keras lagi suami isteri capai ape yang dihajati...=) Kawan-kawan pun tolong same-same doakan kami ye... Murah rezeki, sejahtera hendaknya... =)

Cite pasal rezeki... Yang satu dah dapat.... Ade beberapa lagi... Allah kata jangan tamak... Satu-satu dulu... Yang penting bersyukur, usaha & berdoa... InsyaAllah rezeki ada dimana-mana... Amin =)

Oh oh oh.... Nak bebel ape lagi nih??? gile kering idea kali nih... Hadoi.... tak pe lah, continue lain masa.... Malam kang kalau ada idea sambung balik.... Daaaa u ols... Muackkksss :-*

6 comments:

fireworks clothing said...

lama tak update ke i yg lama tak dtg sini huhu

misz beauty said...

u lah lame xdtg cni... hui!! ;-p

joegrimjow said...

slamat dinner2 yg romantik
huhu

misz beauty said...

weeewiiittt... romantik dinner gitew kan... adoyai... brutal2 je nih incik joe..;-)

cella said...

sissy!!im back for blogging! hehe
by the way cella ada buat blog baru,tp xdela update slalu nanti sbab ada masalah cket.

swebitness.blogspot.com

tq sis! :)
xoxo

misz beauty said...

hey dear.. miss u so much taw... gud to hear dat ur blogging again now... =)

later sis check out ok... luv u..;-)