Monday, April 05, 2010

B&B Gathering - Edited

Wah... setelah lama berlalu baru nak up kan cite nih... Bukan pe, beauty tak sempat nak berceloteh mengingat bende-bende nih... If sempat pun layan tag sedas 2 pastu back to work... Hohohohooo... So ari ni beauty kat umah... tak de buat pe... Nak cite banyak-banyak tapi beauty up satu-satu dulu.... On 27 Mac ari tu beauty de attend Blogger & Bride2Be Gathering at The Zone KL.... Yang mana dianjurkan oleh Sis Diah dengan kerjasama rakan-rakan... Beauty attend the gath wif dearest Mr. Hubby lah kan sape lagik.... Excited plus segan sebenarnye.... Huhuhuuu... Excited sebab akan jumpe Sis Diah yang santek lagi glamor (saya sungguh suke tgk segala persiapan perkahwinan dan majlis beliau yang sangatlah santek nyew..;-)) and then yang paling utama nak jumpa dengan Sis Hidd a.k.a Adi Nang's Wifey a.k.a Mummy kepada Umar Arjuna... Haaaa... Fanjang tak penjelasan i... Akhirnya hasrat tercapai disamping meninjau-ninjau booth yang ada kat sane kan.... Gath berkenaan sangat lah sukses (bagi beauty lah kan....) sebab orang tak putus-putus datang... Da macam kenduri kawen.... Ekekekkekekk.... Dan yang fenting harus i pun ade menghabiskan duit sedas dua membeli baju kat sane kan.... Hohohohooo..... Mr. Hubby cam biase turutkan aje... ;-p Beauty jugak dapat tengok wedding dress Sis Diah yang kus semangat santek taw... Rase cam beauty nak besanding lagi sekali and mintak designer buat baju beauty cam gitu... Tapi tak per lah, dah lepas pun dan beauty besyukur dengan apa yang ada... Itu pun orang da ramai kate grand padehal sangat simple..;-) Beauty dapat snap pict ngan Sis Diah, ngan Sis Hidd & Umar Arjuna... Ayayai!!! Thanx bb mucuk kerana bawak saya pegi sana untuk bejumpa dengan mereka-mereka ini... Pasni tak kempunan dah... Ohohohohooo... =D Beauty jugak kenal dengan kawan-kawan baru.... Salah sorang daripadanya Yana yang bakal melangsungkan perkahwinan Jun ni... Dan bakal menjadi client Mr. Hubby... ;-) Shes so sweet... Mase jumpa kat gath tu muka laen, pastu jumpa lagi sekali untuk discussion laen.. But still shomel dan sweety macam gula-gula mentos... Ihiks..;-)

Kat sane pun beauty de main game.. Harus kitorang kalah sebab Mr. Hubby beauty tu ada;ah orang yang sangat pelupa... Warna towel yang dipakai sendirik pun bley lupe... Ceh, ape daaaa bb nih.... ;-p Sampai bengang-bengang pun ade beauty main game tu ngan dier... Ahahahahaa... tu pun nak bengang kan padehal game jerk... Tapi Mr. Hubby beauty tuh fandai fujuk i.... Dier da taw salah dier, balik dari gath tu dier bawak beauty jenjalan kat KLCC... Hambik gambo beauty ber das das.... Pastu beauty dapat cap yang beauty idam... OAKLEY... i loiikkkkeeee.... We ols bedua kalo bab2 cap nih tak carik laen dah mesti brand yang itu... Kenapa ntah.. We ols pun tak taw... Hohhohooo.... Pas beli hubby siap tanye... Nape wifey dier suke Oakley ye?? Jawapan dier senang je.... "sebab hubby saya suke oakley".... ;-p Pastu dier sengih-sengih cam kerang masin.... Ahaks..;-p

Pastu Mr. Hubby sempat amik pict F1 kat KLCC tuh sebab dier cover media job dier... Sian bb kejar-kejar... Beauty duk kat tepi je sebab tak tahan dat time panas membahang, tak sanggup nak menghitamkan lagik kulit yang da sedia hitam nih... Hohohooooo.... Pastu bekejar balik pulak sebab malam tu nak kene kejar masa maen futsal so then tepaksa tunda nak masuk butik faveret beauty... Zara (bukan MNG ye cuk..;-p) tak sempat nak shoping moping... Adoi, yang tu sedey ckit... Tapi tak pe, bb beauty mesti bawak pegi sane lagik..... Dier da taw sangat kegemaran wifey dier nih... Kalo dengar Zara tu obses betul... ;-)

Afta bekejar balik ke PJ, we ols sampai rumah terus tukar-tukar baju untuk ke futsal pulak... Mom In Law dah faham sangat kitorang ujung minggu memang sangat banyak aktiviti... Ekekekekek.... Dier pun sengih je... Agaknye anak dier sorang nih ikut dier lah kan.... Taw sengih-sengih jerk...;-p Malam tu SRF vs Star Machine+Dbomb.... Kalah dengan 1 mata sahaja... Ok lah, name pun friendly so xde sape-sape amik ati juz for fun...;-) On Sunday tuh beauty kene gi opis setel some work for audit then afta dat gi cuci-cuci mata telinga wif mummy, lil sis & baby misya.... Weekend yang tired tapi best...;-) Jom layan pict yang x berape nak ado inih...;-p

Yes... akhirnya saya berada di Bloggers & Bride2Be Hi-Tea Gath..;-)

Okay seperti yang dijanjikan.... Beauty dah dapat pict time B&B gath... hoye!!!!!! hoyeeeee!!!!! Sila jangan jeles ok.. ;-p Oh saya teruja melihat pict sendiri... Bley tak cenggitu??? Walaupun saya tidak santek tapi ade saya kesah??? Huahahhaaa.... Ok2.... Sila continue dengan pict yang ada.... Lalalalallalalalalaaaaaaa.... Oh excited... excited....;-)

kami mengambil jalan jauh bepusing2 nak pi the zon padehal sebelah masjid klcc je... b lah punye pasal nih...;-p

continue jalan dibawah kepanasan.... sambil tu bb belari berkejaran nak shoot pict cam gini... hohohooo...;-p

mereka ini sedang kusyuk melihat album yang dibawa oleh photog terkenal... Adi Nang... Ceeewaaahhh..;-)

Yang ni sesi berkenalan kot...ops..majuk Sis Hidd nanti...Sowi sis, beauty gurau jerk....;-)

Ini dia tunjang segala benda dr sekecil-kecil benda dibuat sampai lah event ni sukses... Sis Diah..;-)

Susah taw nak dapat Sis Diah nih, bz jerk sepanjang masa... Seb bek dapat gak..;-)

Hoye hoye!!!! Ini lah dia Sis Hidd & Umar Arjuna... Seb bek diorang belum balik lagi sebab Umar dah sleepy...;-)

Yang ni muka majuk afta men game... Pastu dibawa bersiar ke KLCC.. Hohohooo....;-)

Kat KLCC tak banyak amik pict kot sebab kitorang duk kejar mase and carik barang... Tak pe if ade lagi nanti haplod lagi... Bb beauty da nak kuar jumpa client tadi..;-) Haish.... Selesai sudah 1 bab... So wait for another story mory okay..... Yiiiihaaaa!!!!!!!!!!!! ahahahahaa..;-p

6 comments:

Saya Punye said...

fuhh... bnyt 2 atvt kak az... best2... sntiasa ada event.. hihihi :)

misz beauty said...

nih belum abis cite lagi dik... ekekekekek ;-)

sasha* said...

i kenal yg first couple tu(kenal kt blog jela and plus satu kg dgn i huhu.br kawen :)

misz beauty said...

owh really dear?? y u tak attend da gath? if not bley jumpa... plus sane banyak lelong baju kawen yg sgt lah santek nyew... rase nak besanding lg jerk.. heheheee...

susudalambotol said...

hello beauty, thank u upload pictures! happy dpt jumpa ;)

misz beauty said...

ello kak hidd.... happy sgt dapat jumpa kak hidd dan umar jugak... ;-)