Friday, March 26, 2010

Spontan Atau Tidak?

Ekceli saje je beauty nak suh kawan2 beauty yang tersayang komen pict beauty yang beauty nak up kat bawah ni.... Sowi lah u olsye beauty up pict yang sama selalu.... ;-p Nak taw samada spontan atau disuruh oleh photog... Huhuhuuu..... Ekceli all diz pict we ols amik mase Mr. Hubby ade job kat Ipoh, so then sambil menyelam minum air lah kan... Before sampai ke ipoh tu kan melalui batu gajah yang ade istana lama cantik yang misteri tu... So then Mr. Hubby pun memang nak drop kan Mrs. Wifey kat umah mak ngah beauty kat batu gajah kan so we ols singgah lah sane amik photo verangan ngalah model gitew... Ekekekkeke=D Some of pict memang hubby yang amik... But some of the pict especially yang pict kami berdua kawan hubby yang amik... Dan semua pose adalah dicadangkan oleh hubby lah... Beauty tukang folo jerk... Even our photog on dat day pun maen shoot jerk sebab dier have no idea ari tu, hanya ikut arahan Mr. Hubby... Chewah..;-p Antara pose kegemaran Mr. Hubby adalah bab2 shiom cam pict bawah ni.... Haaaa tu dier lah yang suh pose tuh... Dekat berapa lama ntah buat adengan nih jerk... Hohohooo;-p
*
*
*
*
*

Tapi pict yang lagi satu nih memang lah hubby yang nak pose cam gini, tapi harus tak jadik2 sebab beauty sangatlah takut, hubby beauty nih kalo dukung orang dier men redah jerk.... Seriau i u noe.... Kalo tengok since2 before capture nih diamik (yang ntah bile diamik padehal baru je nak angkat) memang tegelak besau we ols laki bini... Ahahhaaaa.... Tengok ar muke takut beauty kat bawah tu.... =D
*
*
*
*
So beauty nak u ols komen pict no 2 tu jerk... Adekah nampak yang kami berlakon just for dat shoot atau spontan yang kawan we ols men hambik jerk. sebab dah xlarat nak bepanas agaknye... Aahahahhaaaa.... Ye lah kan, beauty nih memang suke begambor... Dan setiap kali begambor ikut dan nak pose ape yang boleh nak2 bile ngan somi terchenta kan.... Tapi kalau bab2 dukung nih harus seriau maklumlah somiku kurus kering (now da chubby tang peyut...;-p) takut tak terangkat.... (tapi ternyata somiku kuat bagaikan harimau... huahahahhaaaa)

Untuk makluman sume jugak, semua pict beauty yang santek2 dalam ni walaupun beauty tak santek (kecuali pict wedding sbb pakai OP) adalah edited by hubby beauty... Juz untuk mengikut selera puan isteri yang suke pict2 jadik ala-ala pict dolu2 gitew.... Bukan dari tangan orang laen....;-) Oh nak tengok lagi satu pict tak yang OV amik mase kitorang tawen yg dier men hambik jerk.... Sedar-sedar ade burn dalam DVD... EHehehehheheheheheheeeee....=D
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tadaaaaaaaaaaaa!!!!!! Ops sowiiiii!!! Ade dalam video je lah... Lame sangat kang if nak buh kat sini... Huhuhuuuu.... Hah yang tu betul-betul beauty sendirik tak taw sebab tak perasan langsung incik somi CRYING mase beauty nyanyikan lagu Bertahta Dihati untuk dier.... Ade kawan bagi taw tapi beauty tak caye sampai beauty sendirik tengok dalam video baru caye... Hubby tengah tahan air mata dier sampai merah-merah mata... Ekekekkeke;-p Harus sume orang menyaksikan betapa tulusnya beauty nyanyi lagu tu untuk hubby... hohohoo.... And now days lagu tu memang hubby sangat suke suruh beauty nyanyi tiap-tiap kali beauty ade show... He really love it sampai donlod lagu tu dalam lappy dier untuk dengar selalu....;-)

4 comments:

Siti said...

hehehe...gambar2 yang beauty ambik semernya cantik2 belaka..jeles akak tau....

misz beauty said...

kak siti nak pict cantik jgk x? Bley hire hubby beauty.. Amik family potrait.. Nnt beauty suh hubby kasi kak siti da best price eva... Ehehheee... Pict je cantik kak, org nye tak..=)

apepun, from pict can tell everything.. ;-)

Saya Punye said...

tuk jwb soalan kak az.. jwapan dia, .. adalah spontan...

nk komen pic pulak..: sweet2 aje kalian berdua.. hihi... cntik2 pic dia...

misz beauty said...

cik tiny... time kasih atas jawapan anda... sy sgt menghargainya.. cewah...;-p

anda pun bley jd mcm kami when ur married sayang..;-)