Tuesday, March 23, 2010

Puan Isteri

Asik cite pasal incik somi je... Kali ni cite pasal Puan Isteri lah pulak kan... Tak de nak cite ape sebenarnye... Saje nak menggatal buat entry baru... Maklumlah dengan kepala serabut banyak keje tapi tak bley nak buat akibat email yang berkenaan masih belum diterima.. So puan isteri nak merapu lah di blog kesayangan ku ini kan... ;-p

Ari nih puan isteri mengalami sakit perut yang teramat... Dari pagi tadi... Nak MC tapi tahan jugak sebab mengenangkan keje yang ade... Sian kan...=( Asal makan je sakit perut... Asal makan je sakit perut... Dah tak taw dah nak buat pe... Pastu tekak asik nak minum air sirap jerk... Satu hari tak minum air sirap rase tak lengkap idup... Padehal before diz haus carik air sejuk kosong jerk.... Ngengade tol lah kan.... Kalau boleh kat umah pun kene de air sirap tapi haruslah nak kene buat sirap seperiuk lak kan.... Adoyai!!!! Malam tadi merajinkan diri kerana incik somi teringin nak mamam Nasi Goreng Kampung + Telur Mata buatan tangan puan isteri... So layankan jerk....;-) Ari ni tak taw lah ape permintaan dier pulakkan... Selagi puan isteri bley layan, layankan je lah... =)

Dah cite pasal sakit... Nih cite pasal make up pulak... Last week beauty kene make up kan 4 orang sekali gus untuk diorang attend dinner... Harus dari kul 4.30 petang sampai pukul 8.00 malam beauty duk lukis-lukis atas muke diorg... Sampai sakit-sakit leher dan pinggang beauty dan kesakitan (sakit lagi) itu masih terasa hingga ke hari ini... Tapi hasilnya alhamdulillah memuaskan hati semua pihak... Beauty tak sempat amik pict diorang sebab masing-masing da siap make up and dress up sume kene menjalankan tugas... Beauty lak tak abis-abis make up kan sorang demi sorang.... Nanti diorang da up pict diorg beauty tunjuk kat u ols okay...;-) This week pulak beauty ade beberapa orang yang da booking untuk facial... Facial okaylah sebab tak perlu bediri kan lagipun tak lama macam make over... Huuhuhuuu... (macam tak caye beauty bley make over orang..;-p) Incik somi pulak memberi galakan... tak penah pun dier bantah nak-nak kalau sume tu bley menambah pendapatan family... Alhamdulillah...=)

End of diz week attend Bride Gath yang dianjurkan oleh sis diah.... Next week pulak akan ade satu party buat kengkawan beauty... Untuk sambut besday beauty... Hahahhahaaaa, besday bulan 2 tapi sambutnye bulan 4... Ade i kesah??? Nak wat cane, dah bizi memanjang dengan agenda-agenda yang menanti setiap minggu... Mengalahkan perdana menteri... Aishhhhh!!! Eheheheeeee... So u ols besabar lah menanti cite-cite happening dan pening dari puan isteri okay.... Dan yang pasti haruslah semua itu dihadiri oleh yang mulia agong Incik Somi.... Ayayaiiiii!!! ;-) Ok u ols, da abis merepek... Emel yang berkenaan pun da ade seketul so sambung buat teje...;-p Kasi up 1 pict puan isteri yang gedik amik pict sendirik... Ihiks..;-p
*
*
*
*
*
*
*
Latest time nak pi matta fair...;-p

Alah nak tambah lagi 1 pict ngan bb mucuk lak... Tak best pulak if letak pict sendirik jerk.... Boleh kan?? ;-p
*
*
*
*
*
*
Yang ni mase ride melaka ari tu... ;-p

9 comments:

cik EPAL said...

letak la banyak pic pon :)

misz beauty said...

eheheee... cam awk lah dear... suke letak banyak pict... even pict org laen..;-)

joegrimjow said...

hakhak
best ni!!!

misz beauty said...

ape yg best nye incik joe??;-)

Siti said...

waa...beauty nak sambut Bezday yer...sonoknye la leh celebrate ngan kawan2..

sakit perut..siannya la..semoga cepat sembuh K!

Saya Punye said...

woww.. nti nk kak az make over gak la,.. kikiki.. all da best sis.. :)

misz beauty said...

sis siti ~ tu la, da plan lame tp schedule x mengizinkan next week br available.. Buat tecik2 je pun... =) Beauty still sakit untill now, today its getting worth.. Hubby da bawak g klinik.. Hope will be fine tomorrow.. Pray 4 me ya sis...

Tiny ~ nnt awk nak tunang bley hire kak az tuk make over k.. Kak az buat sampai boo awk tak kenal sape yg dier tgk.. Heheheee;-)

.ArianiAizat. said...

wah beauty mmg ada mekupkan untuk pengantin ke?siap buat facial lagi tu..:)

nway,sakit peyut lagi ke?shiann..tu nak memanja ngan hubby suh urut la tuh..hihi :)

misz beauty said...

mama nani... buat masa ni belum berani utk make up kan pengantin lagik, tp setakat engagement bley handle lagi la.. ehehee;-) facial tu da buat lama dah..;-)

sakit sikit2 but da jangkit ngan hubby pulak... sian dier pagi tadi... duk urut dier dulu before g keje ari ni...