Monday, March 08, 2010

Opening Ride 2010 - SRF Motorsports

Adoi... ntah nape agak kemalasan skang ni nak hapdet blog.... Pape hapdet kat FB jerk... Tapi beauty sangat sayang blog ni dari FB... Sebab kat sini lah beauty selalu kongsi suka duka chenta kasih beauty dari awal saat-saat manis ngan suami mucuk kan..;-)

Ok lah, juz stret to da topic.... Beauty nak cite pasal opening ride ngan dak2 SRF nih... Dah 2 minggu kejadian berlaku baru nak cite kan.... Mane tak nye, kalo nak bercerita kene dengan pict sekali barulah besttttttt!! kan kan??? ;-) So pict pun telah dapat baru semangat sikit nak cite... Manyak songeh tol Puan Beauty nih kan...;-p

Alkesahnya opening ride SRF kali ni berlangsung di Ayer Keroh, Melaka... Harus beauty ngan hubby pi survey seminggu sebelum pegi dek kerana masalah yang dihadapi untuk ride ke Gunung ledang.... Alhamdulillah pe yang di buat dan dirancang even last min berjaya dan sangat berjaya... Hoye!!!!;-) Aktiviti nih dari 26-28 Februari 2010 yang lepas.... Betolak dari KL dalam pukul 5 petang... Dan tak sampai 2 jam dak2 nih da sampai ke Ayer keroh... Biase lah kalo konvoi ngan SRF mane penah bawak slow n steady kan...=D Alhamdulillah sume selamat dan tiada sebarang kecederaan bagi peserta yang bertolak dari KL... Dari selatan ade lah sorang dua yang cedera ringan jatuh moto kan... Adatlah kalau berkonvoi.... =) Sangat best sepanjang berada disana.. Nak-nak si Tuan Suami mucuk tu ya rabbi sangatlah terlebey manja dari hari biase... Memanjang nak mengendeng, shiom2, feluk2 je kejenye... Buat dak0dak laen jeles jerk... Ekekekkeke=D Sampaikan orang tengah basuh ayam pun nak feluk2 jugak... Adoyai!!!! Ahaks..;-p Nantaklah bukan orang laen pun, suami sendiri kan...;-p

Aktiviti yang dijalankan sepanjang di sana adalah rempuh halangan, AGM, dinner, BBQ dan karaoke... Sampai abang yang jaga sistem karaoke tu asik suh Puan Beauty nyanyi jerk... Best katenye.... Ayak!!! ;-p So tak yah cite manyak juz folo da pict yang beauty amik random je nih okay... Sebab sangat banyak pict nyew... Huhuhuuu... Sila click pada pict untuk melihat dengan lebey jelas okay....;-p

Yeah.... Kite mulakan dengan poco-poco...=)
Leading by Puan Beauty lah kan...;-p
Sape lagi nak lead.... Ahaks...=D
Okay afta da senaman... Bekpas dulu before sambung aktiviti...=)
Okay anak-anak sume... Kene bahagi kumpulan pulak....
Bilang 1 2 3 4.. pastu ulang balik okay..=D
Jangan duk besepah-sepah... Beraturlah... haish cam kanak2 riang...;-p
Yeah redah jangan tak redah....=D
Hah... Rasakan korang.... Baik punya selam...;-p
Siap lambai2 lagi tu... ;-p
Terap jangan tak terap... Muahahaaa..(jahat tol fasi ni kan..;-p)
Go!!! Go!!! Go!!!!
Bak kate my cousin... Cam monkey lah tak eija..=D

Hah ni pembantu beauty basuh ayam... Sampai 3 orang diorang mengadun ayam... ish3x;-p
Beauty handle sorang-sorang je...;-p
Seb bek lah wifey Mr. Hubby nih ade... kalo x, xde lah ayam untuk BBQ malam tu..;-p
Mr. Hubby sedang menghidupkan api.... Sambil menguis2 kayu kecik mcm ayam...;-p
Pastu asik sms tanye diorang da kat mane... Hai, orang tukang bakar ayam tak sampai2...
Yeah tiba masa untuk keseriusan...=D
Ececeee... Ketua Media & Komunikasi Korporat (PRO)
Apelah yang difikirkan Presiden tu..;-p
Kusyuk tol...=D
Serius... Serius....=)
Ops.... Puan beauty kusyuk jugak..;-p
Ahli-ahli yang lain
Puan lagik...;-p
Timbalan Presiden
Presiden
Setiausaha
Penolong S/U
Ketua Sukan
Ketua Rekreasi
Bendahari
Penolong Bendahari
Ketua Teknikal
Ehem.. ehem... Ketua Juruaudit..;-p
Kami Sume pakai BATIK =)
Barisan AJK
Karok time!!!! ;-p
Cian b... Fenat sangat la tu hidupkan api BBQ..;-p
Dua-dua makwe chomel... Lis & Ain =)

SRF Boleh!!!! Hoye!!!! ;-)
I loiiikkkeeee diz pict...;-)
Sekian berita yang da basi dari beauty.... Untuk makluman sekarang ni Mr. Hubby da sangat nakal... Suke sangat buli Mrs. Wifey.... Orang nak keje duk tahan-tahan pastu larik nyorok... Ceh!!! Kalo da de baby nih canelah gamaknye kan?? Huahhaaahahaaa....;-p Ari ni pun duk sakat beauty lagik.. Pepagi beauty pakai baju kurung dier bangun tdo tanye... "awak nak gi mane sayang??? tak keje ke?? Nak pegi beraya ke pakai baju kurung??" Selenge kan?? Ihik ihiks....;-p Okaylah, tamo merapu banyak... Ni pun edit draft semalam tak sempat habiskan... Banyak keje menanti.... Lap u ols.... nanti kite story mory lagi okay....;-)

No comments: