Thursday, March 11, 2010

Hobi Baru Si Suami

Adoi.. Macam-macam perangai Mr. Hubby sekarang ni.... Ade je bende yang dier buat sampai Mrs. Wifey nih jadi fening-fening lalat... Now days dier dah ade hobi baru... Hobi dier... Tiap-tiap kali masuk dalam kete mesti suh shiom pipi dier... Bukan sekali dua taw... Tapi jap-jap suh shiom... jap-jap suh shiom... Selalunye duk suh macam tu time kat umah je.... Sekarang ni dier da tak peduli dah kat mana pun... Even kat kedai makan... Ayayai!!!!! Ihiks....=D Pastu sepanjang-panjang perjalanan nak suh hug dier... Dah la kete oren tu ruang nye luas harus lah pinggangku kefenatan dan agak kesakitan... Dulu kemain lagi susah nak drive la ape la, skang ni dier lak yang hover... Tapi beauty sangat suke sebenarnye... Huhuhuuuu... Bukan pe, bile duk dalam arm dier beauty rase sangat selamat dan besh.... Nak-nak aircond kete sangat sejuk kan... Duk dalam arm dier fanas sikit.... Taido terus... Ahahahaaa=D Pastu sangat suke bile dier usap-usap kepala.... Rase macam duk manja-manja ngan mummy dulu.... Maklumlah da tawen nih hubby lah tempat manja-manja... Ngan mummy pun manja gak tapi tak de lah selalu cam dolu-dolu.... Sebab sekali sekala balik umah mummy kan... (kalo da balik umah mummy lak asik lah duk bawah ketiak mummy pulak... hahahaaa).... Beauty rase kene tukar kete kecik lah pasni... Sebab nanti tak de lah sakit pinggang beauty nak hug incik somi yang mucuk itu.... ;-p Orang len nak tukar kete besar beauty nak tukar kete kecik pulak kan.... Ahahahahaaa...=D Ape-ape lah labu.... As long as kami bahagia... Diz week matta fair time... Hubby pegi carik duit... Wifey pegi carik tempat holiday.... Hoye2!!!!! Mari kita honeymoon berkali-kali!!!! Ahahaaaa... K lah u ols, duk cite pasal kitorang je kang u ols tak suke lak... Tapi nak wat cane.... Dah kehidupan kami sekarang berdua... nanti da ber 3 ber 4 laen lah citenye pulak kan... Huhuhuuu... K lah, beauty nak rest nih..... Before dat kasi up satu pict kitorang ride ke melaka ari tu... Ayayayai!!!!;-)

*
*
*
*
*
*
Diz is candid from Mr. Chika afta we were dance together for love song... Thanx Chika... Sis love diz pict so much...;-)

5 comments:

Siti said...

Waaa..sgt la romantik.sukanyaaaaa...mcm time bercinta2..
Akak ni, anak dah 3..takde la nak gitu2 dah..huhu...

misz beauty said...

kak siti, we ols time couple2 dulu xde maknenye nak cam gini... pegang tangan pun belum tentu lagik... da kawen ni lah baru lepaskan gewam... huhuhuuu;-)

kalo da de anak agaknye siap berebut2 lah bapak ngan anak nye.... hehehee=D

FIza KhairIza said...

hahaha~`i'm so jeles u..eeee..bila nk cengginih nih?..;p
nk shepat2 tawen arrr cm nih>?
sooooo...romantic laaa u ols...ngeh3..

Saya Punye said...

sweet sangatt,... bawu dapat lepaskan gewam ek sis? ayaakkk.. hihi.. pas peluk sampai sakit pnggang, sisi suoh lak urut.. huhu

misz beauty said...

kak fiza ~ tawen lah shepat2.... xsabar tunggu akak tawen...;-p

tini ~ hah tu lah, sampai je rumah dier kene urut kak az...=D