Friday, March 05, 2010

Gediks With Dear Hubby

U ols noe wut... lately beauty sangat lah menggedik2 tak hengat dunia kan... Menggedik sebab pe eh?? Menggedik dengan hubby mucuk... Ekekekkekekek.... Xpe kan if kite gedik with hubby sendirik.... Bukan gedik ngan bf, tunang, or laki orang pun kan... Sesungguhnya HALAL lagi baik untuk rumahtangga.... Ayayai!!!! Sangat lah mintak dijauhkan malaikat 44 dari segala bende cam gitu... Beauty faham perasaan isteri or pempuan yang tak suke suami nye diganggu.... B**ch je kot yang tak faham tu.... Errrkkk... Doa beauty buat teman-teman beauty jugak... Mudah2an kamu semua dijauhkan dari bende-bende jahat dan tak elok cam gitu.... =)

Bebalik dari cite beauty gedik kan... Al-kesahnye semalam la.... Tak taw lah nape beauty winduuuu sangat ngan mucuk hubby.... Maybe coz lately dier sangat bz kan... Sian tengok dier keje keras nak sara wife dier nih.... (janji tak mo blanje boros lagi... tapi saya boros ke b???=() Bley lak sampai-sampai rumah terus nanges kan bile tengok baju-baju dier.... Pastu bile dier sampai rumah je and nak start sembang kan... terus betambah laju air mata jurai-jurai nanges kan.... Said dat i miss him so much... Then bile dier hug tu lagi la syahdu gile kan... Adoyai!!! Gedik sangat kan wifey sorang nih??? Huhuhuuuu;-p Pastu hubby cakap..."sayang suami tak?? kalau sayang kene bekorban sikit.... kita bukan orang senang, suami kene cari rezeki untuk wife sayang dier...." Adoyai!!! Mestilah wifey sayang hubby.... Betambah2 sedih beauty dibuatnye.... Harus ikatkan rambut suami sambil tersedu-sedu kan.... Agaknye macam mane lah keadaan isteri yang jauh dari suami kan.... Sangat respek sama Puan Nani, Sis Jiha, Sis Diah.... Rasenye kene belajar ngan diorang ni semua cane nak clam kan diri bile rindu kan... Ayayaiiii!!!! =D

Ape pun buat suami yang dikasihi... Isteri awk ni sangat sayang pada awak... Pecaya saya pada awak tapi tidak akan pecaya pada orang laen.... Awak tahu macam mana saya bertahan sehingga sekarang... Hanya Allah je yang tahu... Susah kita bersama... Senang kita bersama... Itu janji saya... (tapi kalau dah nak ternanges jugak sowi ye.... saja nak manja2 GEDIK2 ngan suami sendiri....hehehee)

Abislah cite bab gedik... Lenkali beauty cite pulak cane beauty bley jadi GEMUK eh??? Ayayai!!!! ;-)

No comments: