Tuesday, March 23, 2010

Contest: You & Me - Love Forever (Sticky Mode)

Aaaaaaa... Puan Isteri sangat gedik nak join contest ni.... Haruslah gedik... Saje nak tayang pict kasih sayang bersama somi terchenta... Ayayai.... Contest ni dianjurkan oleh Sis Siti... Anda bley click di sini atau di pict bebear bawah untuk join contest ni jugak okay....;-)

Sangat comel bebear di atas...=)

Gambar yang dipertaruhkan adalah!!!! Jeng jeng jeng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
tak taw lah romantik ke tak pict nih but seriously beauty sangat suke pict nih... sbb kami xready ape2 pun diz time, photog men amik jerk... nampak sgt beauty ketakutan but still gelak besau..... ihihihiii=D hope bley diterima oleh pihak penganjur ye..;-)

Bley tak saje nak haplod lagik pict2 romantik we ols... Saje nak menggedik... Ihik ihiks..... ;-)

Ingat nak masuk betanding yang ni... tapi biase sgt kot...=D
Yang ni pon lite2 jerk...;-)
Yang ni telebey romantik lak...;-p
Last-last decide yang atas sekali tu je lah... romantik plus fun.... Sebab mengenangkan kenakalan Mr. Hubby skang ni menjadi-jadi kan... uhuhuhuuu;-p Hope memikat hati para juri.... Dan akhir kata semoga Sis Siti berkekalan hingga hujung nyawa bersama suami terchenta...;-)

8 comments:

Siti said...

hi, thanks join contest yer.
waaaa..sgt la byk gambar2 yg romantik2..akak suka...akak ambik yer gambar. Good Luck!

misz beauty said...

hye kak....

Tq2 kerana menerima beauty dlm kontest akak... Lap u....;-)

Fut note* gambar biase2 je....;-p

joegrimjow said...

jelesssh nye saya!!!

nak kawen jugak camni!

misz beauty said...

ayayai!!! tawen la cepat... kat UK tu mesti banyak awek putih2 gebu... huhuhuuu;-)

sasha* said...

sume gmbr lawa2 :)

btul tu joe.mmg jeles pn sbb kita tak kawen lg tak boleh gitu hehe

misz beauty said...

sasha * cepat2 lah tawen sayunk.... bley amik pict2 cam gini jugak.... huhhuhuhuuu;-)

ibu_arifa said...

hai..salam ziarah..cantik2 lah gambar2 kat sini..pandai akak pose gitu gini..suka nyer tgk

good luck yer utk this contest :)

misz beauty said...

hye... cantik ke?? biase jerk... org cam whore mmg cenggini... hehehehe;-)

neway thanx so much...;-)