Friday, March 19, 2010

Baby baru + Make up collection

Adoi... Da berabuk blog beauty nih akibat tak berhapdet... Incik somi pun da asik tanye nape wife dier punye blog tak de hapdet pape... Bukan tak mo hapdet taw tapi beauty sangat busy lately... Yesterday baru je lepas audit 5S, stress gilak!!! Hadoi!!!

Okay back to da storey morey... Cam best jerk BABY BARU kan?? tapi dimaklumkan bukan lah baby manusia eh... Tapi baby tucen yang super duper cute nyew... Hehehehee... Akhirnya Incik Somi membenarkan Puan Isteri membela anak tucen sekor nih... Hoye!!! Hoye!!! Sangat lah manja tapi semalam mase balik keje harus bederau darah beauty dier tak de kat tempat taido dier... Ingat dah ilang, rupenye dier duk main-main celah-celah almari... Ceh!!! Buat orang risau je... Membebel-bebel beauty marah dier buat orang risau cam gitu.. Tapi dier buat muke seposen je cam tak besalah... Hehehheee=D Nak nengok x my super duper cute baby.... Ayayai!!!!
*
*
*
*
*
*
*
Haaa... Tengok la tu muke seposen dua dier... Buat orang geram jerk...=D (ni lah yang Incik somi jeles selalu sebab bukan dier sorg je baby beauty sekarang.... ayayai!!) ;-p

Si Incik Somi pulak jeles tak abis-abis ngan dak tecik nih... Ade ke dier nak ketuk dak tecik nih jeles punye pasal... Ceh!!! Ngade betol!! ;-p Sekarang kami da de dak tecik yang suke guling-guling atas katil kitorang...=)

Abis cite pasal baby tucen... Now beauty obses nak make up orang... Sanggup berabis duit beli barang make up... Baru satu round setel... Next week nak borong barang Mary Kay pulak... Ari nih nak gi jualan gudang kat Hotel Sri Petaling... Ayayai.... Petang ni nak make over muke mummy untuk demo kat member... Diorang nak suh make up kan diorang pi dinner... Ho ho ho!!! Kalau sempat beauty make up la, if tak sempat sory ye kengkawan... Beauty banyak event diz week... Kalah puteri umno... Ahaks..=D So yesterday da terima bungkusan make up yang beauty beli online... Estee Lauder & Clinique... Santek2 color dier....=)
*
*
*
*
Best... best... huhuhhuuu=D

Dah tak taw nak cite ape dah... malam nih ade event... esok ade event... ahad de show... Ayayai!!!! bz memanjang.... Incik somi pun turut bz.... Carik rezeki...;-) Ok u ols... Selamat bercuti dihujung minggu sume... Sayang u ols...;-)

No comments: