Friday, March 05, 2010

8th Month Being Hes Wife

Juz get sms from Mr. Hubby... "Selamat Ulangtahun Perkahwinan Kita ke 8 bulan"... Ihiks... Cam kelakar je bunyi dier kan.. Dah ulangtahun, pastu bulan pulak... cuk.. cuk.... Masing-masing bz sampai telepas 2 hari da.... Happy wedding monthsary to u too bb... Luv u...;-p

Tak sedar pun kan mase da belalu.... Pejam celik pejam celik da 8 bulan... If pregnant nih lagi sebulan je dapat tgk muke baby... Ayayai!!! Sabar puan beauty sabar.... Jangan terpengaruh dengan keadaan sekeliling... Rezeki masing-masing punye... Ayayai!!!! =D

Terima kasih buat suami yang sering manjakan saya dan melayan kerenah bukan-bukan isteri nih.... Terima kasih kerana menjadi suami yang sangat best!!! Terima kasih kerana menjadi tempat buang air mata didalam dakapan... ihiks... Terima kasih kerana menjadi permanent photog tuk isteri yang tak cantik dan gemuk ini... Terima kasih bb kerana terima saya seadanya.... Saya sayang awak dunia akhirat....=)

6 comments:

joegrimjow said...

huhu
cuweeet sangat2

misz beauty said...

incik joe cepat2 lah abis study... bley tawen n rase cuweet2 cam gini...;-)

baybe foxx said...

hey, stumble upon your blog while blog hopping... rasanya time u kawin ngan i beza sebulan je la, mine is 9 months, so if i preg dah meletop dah pon.. hehe... tapi still takde rezeki lagi.. issshhh... takpe la.. bak kata u rezeki masing2.. heh.

Err, happy 8 months anni?? heeee..

misz beauty said...

hye sis... thanx fer droppin by at my ugly blog... uhuks..;-) tu lah kan, rezeki masing2... we ols mmg plan to have baby diz year tak de lah kocoh sgt.... usaha jerk... if ada diz year jugak alhamdulillah..=)

ur taken subhikarim.com for ur OP jugak rite?? ayayai!!! gambar2 sis sume santek... love it...;-) but y tak bley comment on ur blog?? neway mrs. foxx... nice to noe ya..;-)

baybe foxx said...

owh ur blog is not ugly darling... =) if ugly tak singgah ler... heeeeeeee... tu la kan, i'm trying to have one by this year, end of this month baru nak gi check, did u go to any clinics tak?

yup, subhi@berx was my OP for my wedding, kitarang actually kawan masa kat uitm dulu, still contact2 lagi sampai la sekarang.. thanx for liking my pics =), he's good kan!

i mmg takmo org komen blog, it's sort of like a diary la, kang kasi org komen, ada plak kutu2 yg letak bahasa durjana plakk.. heee..

nice knowing u too.. and sorry for taking a lot of space in your comment space.. skali type, tak bley stop daaa..!

~daaaa~~~ =P

misz beauty said...

hihik... xpegi clinic pun lagik... but i'll go check diz month if my perod is still not come to me... ops... da seminggu lebey dah pass nih... amin ;-)

memang berx sgt gud... n my hubby banyak belajar from him..=)

comment banyak2 pun xpe, saya sgt suke..;-)