Monday, February 08, 2010

Weekend Blast!!

Wah tajuk entry tamo kalah gitew...;-p

Last week sangat best... Beauty telah di invite oleh MummYaeesh untuk ke party da bomb beliau which is call Hey Sexy Ladiesss!!! Wow... theme pun dah da bomb kan... Harus party nye pun sangat bedarik u ols... Not sure they ols da buat entry ke belum... Tak kire lah janji beauty attend party diorang dengan penuh semangat gitew... hehehee.... Tak taw nak pakai pe sebenarnye so we ols men redah je pakai ape yang ado... Harus my mini dress yang ala2 babydoll tu kan... (babydoll lah sangat..) ;-p Dan paling best ade macam2 acara dan hadiah yang menanti... Antaranya, doorgift (wajib u ols), cabutan bertuah (sume pun dapat adiah ye...;-)), pertandingan karaoke (sore meletopsssss kak senduk...;-p), dan hadiah kemuncak iaitu penobatan Hey Sexxy Lady!!! Yang tak sangka u ols, Puan Beauty pulak tuh yang dinobatkan sebagai Sexy Ladies... Awwww.... Sangat excited semasa menerima hadiah... Tak sia2 mak catwalk sampai sakit finggang u ols... Wahahahahaa=D Tapi memang tak dinafikan lah besday party yang dianjurkan oleh kak watie bersama 2 orang temannye yang lahir on january itew sangat havoc... Terima kasih kerana menjemput Puan Beauty yang selenge inih... ihiks..;-) Yang fenting next year buat lah lagi eh... huhuhuuu;-p Nih beauty laks tengah berkira-kira untuk buat party lak nih.... Kene buat kiraan budget dan segalanya dolu lah kan... Maklumlah eden nih sorang jork... They ols tu bertigo tuh...;-p Thanx again buat akak watie, kak reen dan kak aju... Happy besday again... May Allah bless u ols..;-)

Abis kesah on friday nite fever... Saturday konon nak megholoh sampai tgh hari buta tapi harus saya kene attend Scooter Comp pulak si Shah Alam... Kerana saya perlu membantu rakan seperjuangan register scooter untuk bertanding... Abg din & Kak intan is from melaka so they ols mintak Puan Beauty register kan dulu so diorang sampai dari melaka terus park and hias moto kan....=) Dah tahniah kepada abg din & kak intan kerana dua2 scooter diorang menang place no 3 untuk kategori masing2...;-) Jangan lupe blanje beauty di gunung ledang nanti okey...;-)

Sunday pulak hari bersama Mr. hubby tershayang terchenta... Almaklumlah somiku kan freelance so haruslah keje tak menentu... Ari sabtu tuh ade shoot model tuk butik pengantin... So puan isteri kene mencari jalan hiburkan hati sendiri... Uhuks... So sunday ingatkan mucuk tak de plan hape2 rupenye dier dah set tuk dating berdua berjalan di kota metropolitan gitu... Untuk ape?? Untuk potret puan isteri katenye... Dier kate dier da janji dengan diri sendiri harus adil dan saksama... If da potret org laen cam ne pun kene gak potret wife sendirik pulak afta dat... Wah terharu gitu... Tak pe lah cuk, saya akan cube faham kerja awak..;-) So on dat sunday we ols pi dating naek tren jerk... Sebab banyak destinasi boley drop by dengan senang tak perlu paking2... Harus ye my mucuk kalo dating ngan saya selalu jerk nek tren... Mudah dan senang..;-) So that beauty posing panjat tangga panjat tembok sume bagai... Yang mucuk pulak siap baring-baring bagai hambik potret beauty.... Layankan aje... Da macam artis saya nok, mucuk siap lari-lari keja amik potret wifey tengah bejalan dari jauh lah ape la... Beauty pun hape lago, haruslah syok!!!!!! Ahahahaaa=D Sungguh saya suke bile mucuk potretkan diri saya... Cume prob nye tak de sape bley tolong potret pict we ols berdua... Harus kalo ade pun pict tu nanti gegar2 tak jadik coz diorang tak reti gune camera mucuk.... Adoyai!!! tak pe pasnih kalo cuk dapat balik tiang camera dier harus amik pict sendirik... ahaks...;-p

So da result sangat lah puas menjalani weekend dengan mucuk dan teman-teman tersayang....=) All da pict beauty haplod kemudian k... Coz sume bukan dari camera beauty.... Ahaks.. Tak sabar nak haplod sume2 pict...=D Ok u ols... Besabar menanti ya...;-p

No comments: