Thursday, February 04, 2010

Tak Tekejut Pon!!!

Saje nak membebel pepagi buta before continue work ni kan.... Tetibe laks teringat kisah malam tadi... Ahaks...=D Alkesahnye last nite beauty have to attend make up class for beauty consultant... Whops, saya sudah menjadi beauty consultant hokay... Maklumlah name pun puan beauty so haruslah taw cara bagaimana nak sentiasa kelihatan shantek.... Dan membantu kaum-kaum hawa untuk kelihatan shantek jugak.... Muahahhaaaa (tak de lah shantek mane pown den nih..;-p)... So dah abis jumpa my director sume beauty pun balik lah ke rumah memandangkan Mr. Hubby pown da asik sms menanyakan ada kat mana ada kat mana kan... Risau betul Mrs. Wifey dier balik malam-malam padehal bukanlah jauh mane pun my 2nd ofis tuh... Kat PJ jugak pun tapi memandangkan malam tadi ujan so jam nye teramatlah menyakitkan jiwa dan kakiku... Perjalanan 10 min jadi lebey setengah jam u ols... Hadoyai!!!

Ey ape da melalut.... Nak cite laen pegi cite bende laen pulak... Abis kesah jalan jam kat situ... Beauty pun singgah ar beli burger feveret memandangkan perut berkeroncong nyanyi lagu rawk gitu.. Ahaks... =D Ops, Mr. Hubby telah saya tapaukan nasi briyani kambin feveret dulu before we ols pegi attend class and meeting tu okay.... Tu mesti kene jaga woooo...;-) Tanye kat Mr. Hubby nak burger sekali tak then dier dengan angkuhnya said tak maw.... Ok xpe we will see...;-p Then sesampai kat umah rupe-rupenye mamat tu pegi menyorok kengkonon nak tekejut kan beauty... Tapi alahai kesian trick dier tak menjadi last-last dier gelak sendiri... Wakakakakkakakakkkk.... Beauty je bley buat trick cam gitu tekezut-kezutkan orang.... Dengan MIL sekali beauty selalu maen tekezut-kezut... Mummy lagi ar selalu kene.... ahaks...;-p Pastu sibuk-sibuk ngendeng tanye kate beli burger... Dah taw dah, poyo je lebey kate tak maw... Muke dier tu kalau bab makan tolak kayu ngan batu je... Ape lah mucuk nih....;-p Dah le nak buat orang tekezut tak jadi, pastu ngengade nak burger orang... Then mentang-mentang bini da depan mata nak nescafe O ais lah ape lah... sian kat Mrs. Wifey buat jugak even penat... Untuk kekanda mucuk lah katakan...;-p Itu le kesahnye al unta al fadang fasirun mau buat orang tekezut tapi tarak jadi la.... ahahhaaaa.... Pastu dier bukak DVD last-last beauty gak yang menengok DVD tuh sampei abis... Dier da tebungkang taido... Ceh!! Ape daaaaa.....;-p

Ok lah saje nak ngarut pepagi nih... Tamo muntah ijo bace entry beauty nih okay.... Daaaa..;-p


Terimalah aksi spontan belum ready kami mase outdoor... ;-p

No comments: