Tuesday, February 09, 2010

Portrait Bersama Mr. Hubby

Waaaaa... Da name wifey kepada photog kan so haruslah potrait memotrait nih sangat lazim dan sinonim kan... Nak-nak Mr. Hubby yang memang gilak sikit obses nak potrait orang kan.... harus sampai beauty rase nak beguling-guling fenat tapi syok... Muahahhaaa=D This morning pepagi lagik dier da remind tuk bawak pendrive wif all da pict yang dier da siapkan... pastu ade ke siap kate beauty nak gi belagak sebab ade pict lawa untuk ditunjukkan kat kawan-kawan... Siot betul!! Bedekah-dekah beauty ketawa dalam kete dapat sms selenge dari dier.... Sikit imbasan sms yang beauty dapat dari dier bebunyik gini "TOLONG SEBARKAN INFO INI!: Ada seorang wanita sdg menuju ke tmpt keje. Dier dengan belagaknye nak mewar2kan pd dunia bhw dier ada %^#*^% baru... Dier juga ingin memberitahu kpd kawannya bhw dier mempunyai pix lawa~" So haruslah si isteri nih balas "B Monyet!!!!!!" Hahahhahahahaaaa.... Lawak jerk pepagi cam gini.... So nak puaskan hati mucuk jendul sorang nih... Jom kite layan potrait Mrs. Wifey yang dikatakan lawa giler nih eh... Beauty pun baru nengok bile nak haplod.... So kite same-same 1st time tengok lah... Tapi mohon ampun sekiranya pict puan isteri kali nih terseksi gaban dengan kegebuan shubby yang tak menawan... Maklumlah semenjak dinobatkan jadik Sexy Lady kan. harus asik nak fakai seksi gitu... Hahahahaaaa.... Heps!!! bukan lah... pakaian yang disarungkan adalah incik suami yang suh pakai... So isteri layankan aje.... Heheheheeeee ;-)


Mula-mula amik pict kat lrt dulu... (dating nek public trans ari tuh..;-p)

Pastu benti kat KL sentral.... nak amik pict kat street katenye..;-p

Tengok... Ade ke nak g clubin siang-siang... Ahahaha ;-p

Nih memang dari dulu dier nak hambik... pict bangunan blkg tu je...;-p

Suh lentok manja..;-p

Muncung itu fenting ye u ols... Ahaks...=D

Jelingan manja SATU!!!;-p

Nih pun antara feveret dier...;-p

Isteri suke time nih... Muke nampak kuwus.. Hohohho ;-p

I loiiikkkkeeee!!!;-p

Nih aksi yang sume orang keliling pun nengok beauty...;-p

Tak fenah-fenah i amik kat public yang ramei orang..;-p

Nih da kalah paparazi nih... Hehehheeh=D

White background pleashhh =)

Nih Mr. Hubby tengah carik stokin tuk Mrs. Wifey... Sakit kaki den jalan lamo sangat!! ;-p

Nih lakonan semata-mata okay... ;-p

Harus ku capai chemical book katenye... Sepatah haram haku tak faham!! Ahahahaaa

So sekian portrait bersama Mr. Hubby... Jumpa di laen kali okay...;-) I nih tengah tunggu pict time party katenye gitew....=)

7 comments:

sasha* said...

u mmg seksi and hot and comel :)

susudalambotol said...

cantik ;)

misz beauty said...

sasha ~ tq.... *shy* huhuhuuu;-p

sis hidd ~ tq sis... but not too beautiful as u and ur hubby photo work...;-)

tigrismalaya said...

bestnyer ader mr photographer sndrik ni..bule feelin2 model...

tp pic mmg sexy uols..

misz beauty said...

weee... kak tigris datang blog saye... sgt terharu okay.. tq tq..;-)

sis, harus selalu feelin2 model gumuks gitew... ihiks.... sexy tuh keje Mr. Hubby taw sis... Mrs. Wifey folo jerk.... uhuks..;-)

FIza KhairIza said...

ermmm..mmg malatopppsss abis pic2 nih,suka tgk jeles pong ader tau..hahaha...=p
tp xper seksi ladies tuk mr.hubby cndiwi xper kan...
nice photoshoot...nggeeee,...=p

misz beauty said...

thanx kak fiza... nnt nak tunang or kawen bley amik hubby kite as photog k..;-)