Thursday, February 11, 2010

Membantu Mr. Hubby

Kalo sebut tolong Mr. Hubby nih... Harus dengan rela hati kan... Tapi rela hati tu pun harus lah agak sakit kerana kerja perlu memuaskan hati beliau... Mane tak sakit... Duduk tunduk siapkan album customer dengan penuh kesabaran... Rase nak nangis dibuatnye sakit giler pinggang tunduk dari 10.00pm untill 2.00am kan... Mr. Hubby pun duk menguap tak habis-habis sebab kepenatan, mengantuk and tunduk-tunduk gak memilih pict yang menarik untuk diletakkan dalam album mengikut jalan cite... Begitu lah komited nye kami bile buat keje... Want be the bestes from the best.... Tapi wa cakap sama lu der, pinggang wa sakit sampai hari nih baru reda... Mr. Hubby duk tolong urut belakang bagai sebab kesian ngan Mrs. Wifey... Tak pe lah, sape lagi nak bantu suami kalau bukan isteri sendiri kan....=) Kali nih customer nak sticky album je katenye... Sebab lebey banyak pict dan puas nak nengok... But we ols give them up sikit Custom Sticky... Bukan sticky biase-biase... And harus size besar gedabak 15x15 pastu bile dah diisi ngan pict jasik berat nak mampos.....=) Semalam Mr. Hubby pegi jumpa customer untuk diserahkan album dan harus mereka sangat excited. dan gumbira... Dan Alhamdulillah mereka berpuas hati yang teramat dengan hasil keje Mr. Hubby... Mrs. Wifey tak buat ape pun, juz tolong susun gambar dalam album... ;-) Cume kesiannye diorg ada hire lagi 1 photog tapi sangat mengecewakan... Jadinye mereka serahkan semua pict photog berkenaan kepada Mr. Hubby untuk di edit semula dan dibuat seperti album yang kami hasilkan... Terima kasih atas kepercayaan anda berdua... Neway to Imran & Lyana, congrats to both of u... Hope to see u nanti sebab kite masih tak berkesempatan untuk berjumpa... Harus cam gitu sebab Mr. Hubby pegi buat keje kan so Mrs. Wifey seharusnya tak perlu menempel..;-p Nanti bley amik shoot for preggy and baby pulak wif Fizzy okay...;-)

Nih ckit gambaran album yang dihasilkan sampai kul 2am ari tu....;-)
*
*
*
*
*






Beauty suke tengok pict pre wedding they ols... Sangat shomel!!! ;-)




Sori lah ye kualiti pict kurang memuaskan sebab beauty & Mr. Hubby dah tak larat so snap with hp jerk.... Ade lagik album yang menanti untuk disiapkan... So kali nih kene minum kacip fatimah ar kasik bertenaga... Wahahahaaa;-p

2 comments:

tigrismalaya said...

yer uols...minum kacip fathemah kasik tenaga pulih bole wat keje sambil manja2...

santek hasil keja hubby uol

misz beauty said...

ahaks.. wat keje sambil manja2 eh akak.... harus terus jadik mende laen jap g... muahahhaaaa;-p

kalo sis nak buat family portrait bley hire hubby saya..;-)