Thursday, February 18, 2010

Long Holiday - Part 1

Hye u ols.... Lame tul cuti-cuti malaysia kan... Plus lagik semalam beauty cuti gi betulkan gigi yang selenge asik kesakitan jerk... Adoyai!!! Hehehheee...

Even cite beauty da basi kan... Harus nak cite gak ngan u ols pe yang beauty buat sepanjang cuti CNY ni kan.... Ade yang jadik ade yang tak jadik... Tapi tetap best...=)

Saturday Beauty and Mr. Hubby mucuk ku have to attend wedding... Morning solemnization and nite the ceremony... Walaweh... Pepagi dah nengok aksi taching2 fengantin nanes2 kan.. Harus beauty pun menyurukkan muke sekalik takut diorang nampak beauty nye tears begenang-genang kan... Ihiks... Mr. Hubby kene shoot on dat time... So beauty duk tepi je lah kan... Neway congrats to fengantin tinggi lampai Acik LULU and husband... May Allah Bless your marriage...=) Congrats to all da family jugak coz terima penambahan ahli keluarga yang baru...;-) Moh layan pict sedas dua dari enpon beauty... Huhuhuu;-)


We ols orang pertama sampai kat Mesjid Tabung Haji tu u ols...=D

So lepaking berdua2an dulu sambil posing pakai enpon..;-p

Dah jom!! Fenganten da sampei...;-)


Yang berkumpul All White tu adalah bride's family... =)

Pengantin da sampei!!!! Hubby dah start bertugas..

Nih pakwe feveret i.. Lil zaes... Yang sangat shomel dan notty... But puan beauty sempat di berikan BIGGGGG HUGGGG oleh si tecik inih...;-)

Bile pak cik nye cam gini....

Anak buah dier pun akan cam gitu.. Same kan??? =D

Mase nih dah selamat fenganten dinikahkan... So ade rehersal pulak...=)

Pas abis rehersal ade outdoor pulak tuk fengantin...=)

On the dinner ceremony... Cuteness flower boy n gurl.... Zaes x lepas2 monkey dier..=D

Seterusnya fenganten santek same padan tinggi lampai..=)

The cute doorgift

And the hottest Mr. Hubby & Mrs. Wifey... HAhahahahahhahahaha=D


Dinner tu sangat best... Lagu-lagu sentimental dimaenkan... Dan slideshow pun ade... Suke tengok pict-pict family fenganten... Harus saya jeles sebab mase saya kawen tak de slide show... Gara-gara Mr. Hubby yang kasi lambat sume gambar... =( Tak pe, dah sukses pun wedding saya...;-)

Sambung kesah on saturday... Beauty telah dibawa oleh Mr. Hubby mucuk folo beliau pi buat keje.... Harus lame siot beauty lepak kat Pappa Rich Kelana Jaya tuh... bergelen-gelen air beauty minum naek kembong perut yang dah muncit ni kan... Ahahhaaa.... Dah macam-macam gaya beauty duk menunggu dan meneman Mr. Hubby itu... Bunga yang difakai ditelinga pun da nek layu terus masuk dalam cili sos... Huahahhaaaaaa..... I fecah rekod u dok kat situ omost 6 hours... Adoyai!!! Mr. Mucuk punye pasal layankan ajerk....;-)


Ni lah wajah poyos Puan Beauty time teman Mr. Hubby on saturday ari tu... Huhuhu... GADIS & BUNGA gitew...;-p

Daripada we ols bedua jerk yang ado.....

Sampai Mr. Hubby fwen & hes GF datang join lepak same...;-p

Dah dekat kul 6 lebey gitu baru Mr. Hubby abis buat teje... Funye lah i fenat sakit montot duk situ lelame kan.. Ehehheee... Bis lepak kat situ Mr. Hubby bawak jenjalan ke tempat biase kami... Mane lagik kalo bukan The Curve.. Layan mamam bihun tomyam and potrait lah hape lagik... Sunset kate nye kan.... Fenat i pusing-pusing kepala kasi wambut layang-layang kan... Macam-macam somi ku itew... Harus rase nak pusingkan kaki dier sekalik... Uwekkkk..;-p Nak nengok x potrait Mrs. Wifey??????? Hahahhahaaa... Cam ramai je nak nengok... Ade i kesah?? I nak haplod cini jugak...;-p


Weeee... Stylo x??

Beauty suke pict nih.. U ols suke x?? Suke lah kan!! Hahahaa=D

Alahai wifey sape nih???;-p

Adoyai!! Shubby lah fulak!!!...;-p

Yang ni baru pas pusing!!!;-p

Pastu terus pandang belakang je.. Hahahaa;-p

Yang nih i nak kuwus kan u ols??? Ahaks..;-p

Fut note * Pict di atas sume majoriti adalah originaliti tanpa edit..;-)


Yang ni tak taw aksi ape..heheheeeee=D

Yang ni pulak Mr. Hubby faling suke u ols.. Abis sume tempat dier nak buh ini pict tuk signature..;-p


Best kan bile dapat Mr. Hubby photog.. Harus feeling2 model je gitu kate kak tigris kan.... Tapi kalau u ols nak taw... Fenat pun ade taw... Sebab tiap2 kali nak kuar beliau akan menanyakan soalan "hari ni pakai baju ape??" so u ols kene fandai-fandai lah pilih baju tuk kelihatan bedarik gitew kan... Kalo xtaw pilih harus dier sendirik yang akan pilihkan.. Adoyaiiiii!!;-p Pape pun saya sangat best dapat Mr. Hubby yang boleh pilihkan baju dan barang tuk Mrs. Wifey dier... So Mrs. Wifey tak perlu fening-fening pikir sendirik.. Ahaks..;-)

So sampai sini dulu... fanjang sangat cite nye... nanti continue kat part 2 okay... ihiks...;-) Enjoy ur working day...;-)

2 comments:

sasha* said...

jelesnya ada hubby mr photographer haha.nasib my hubby mr graphic designer so ada kene mengena gakla dgn art ni haha nk jugak kn :P

misz beauty said...

u noe wut dear?? my Mr. Hubby is photog & grafic design... harus combination yg sgt baek kan??;-)