Wednesday, February 10, 2010

Hey Sexy Ladiessss!!!!

Harus saya sangat berterima kasih kepada Kak Reen a.k.a tigrismalaya ye kerana akhirnya saya mendapat segala mak nenek pict time berparty tuk di hapdet dalam diary buwuk we ols nih... Tq sis... Muacckkkss...;-) Okay, seperti yang sedia maklum last friday nite beauty telah bersama rakan-rakan guest yang dijemput hadir ke triple besday celebration diantara Kak Watie, Kak Reen & Kak Aju... Segala macam acara yang telah berlangsung dengan sangat best, meriah dan havoc!!! So mari kite layan pict..... Sowi to say pict dari henpon canggih kak reen sajork yang ado... Boleh tak sume yang datang telupe nak bawak camera... Adoyai!!! Tapi tak pe janji ado..;-)


Orang baru sampai mingle2 gitew... Tapi beauty & yang dah sampai early harus melalak dolu..;-p

Penganjur yang sibuk mengambil kedatangan untuk diberikan no. betuah & doorgift ;-)

Pastu memasing menyanyi melalak mempamerkan sore2 seksi memasing untuk pertandingan sore emas ye adik-adik... heps!!! ;-p Lepas tuh acara catwalk berlangsung dengan pergh!!! tak bley nak bekata ape2 dah... Sume mengalahkan model...;-) So the peserta goes too....
*
*
*
*

sis lela a.k.a hotmama

miss aida

ira shinoda.... ;-p

kak bed...;-)

puan beauty yang hover gitew...;-p

kak senduk.... ihiks... lucu tapi glemer..;-)

miss ecah... alahai nerd sunggoh adek nih..;-p

if kak reen lupe... beauty lagi ar lupe name awekz nih... harus baru 1st time jumpe... ohooo... but shes adorable..;-)

Pict banyak gak yang tak de nih... tak pe nanti nengok pict reramai okay..;-) So da besday woman is....
*
*
*
*

sis reen aka tigrismalaya... hot mak gitew...;-)

sis watie aka mummyaeesh mak buyung yang hyperactive...ahaks..=D

sis aju.... dah la cam cino.. pakai lak cheongsam kan.. harus malatops..;-)

So seterusnya penyampaian anugerah-anugerah hot chick... Wakakakakaka=D

*
*
*
*

eina telah dinobatkan sebagai guest paling sporting... harus ye kawan-kawan... dari ipoh gitew...;-)

kak senduk dinobatkan sore emas tulen 916 gitew.... nyaring gilew sore dier kan.. kalah beauty uols...;-p

BEAUTY.... ahahahhahahaa.... dinobatkan sebagai sexy lady ye uols... weeeee~;-p

kak bed untuk peserta best catwalk... harus mengatasi beauty beberapa mata agaknye... huhuhhuuu

dan last pict pemenang-pemenang bersama bufday woman..;-)

Nih pulak tak taw nak kasi menang kategori ape bile dah cam gini jadi rupenye... ihiks.. ampun kak watie ye....;-)

Nih lah semua yang ado ari tuh... havoc kan u ols...;-)

and last but not least... pict didepan pusat yang menjadi saksi we ols sume berpoya-poya tanpa somi & bf memasing... wahahahaaa=D

Dan dibawah ini adiah-adiah yang berjaya beauty rangkul dan bawak pulang...;-)

*
*
*
*

kad undangan bersama doorgift.. memacam ade dalam beg tuh... i loikkeeee;-)

Nih pulak beauty dapat untuk cabutan bertuah... necklace shomel..=)

dan ini paling best... adiah untuk sexy lady.... kepak bulu-buluan beserta cermin sakti gitew... boleh beauty nengok muke beauty setiap masa... ahaks...;-p

Neway thanx again kepada penganjur... Jumpa next year in beauty dijemput lagik..... WeEeeeeeeee~;-)

2 comments:

joegrimjow said...

walaa
ni cam dah eropah dah ni

misz beauty said...

ehehee... harus!!! malaysia pun bley ala2 europe...;-p