Friday, February 19, 2010

Counting for....

Yes... Beauty counting the days... The days goes to my birthday... This year i'm gonna be the 25th years old Mrs. Wifey.... Dah tue lah shayeeeee.. Whopssss... Still people guesting me sweet 21 gitew kan... Muahahahaa.. I'm soooo perasan kan.... ;-p Hati bedebar-dear... Cant imaging what will happen to me on my birthday.... My fwen da standby katenye.. Aiyarkkkk!! Tamo lah buat jahat kat beauty okay... Sian kat beauty... Uhuks.. Uhuks.... Tapi kalo nak kasi kek ngan hadiah bley lah beauty accept.... Muahahaaaaaa ;-p

And diz year is my first time celebrating my birthday as Mrs. Wifey to my lovely Mr. Hubby... He such a really2 patient & lovely & maveles Mr. Hubby... Duk layan kerenah Mrs. Wifey yang sangat bukan-bukan kekadang....;-p And most important our love going strong strong and stronger... Beauty love him so much... And everyday he owest said & pampered me with hes BIGGGG Love... Wink Wink...;-) Thank to Allah coz made him for me....=)

So beauty pun menanti ape yang akan berlaku on my birthday... Dan kesah ape yang akan terjadi nanti... Kite same-same nantikan okay??? Kalo u ols sudi nak taw lah kan.. Huhuhuuuu ;-p I'm wishing happy advance birthday to myself... May Allah bless me, my hubby, my family and my friend.... =)

Untuk contest beauty masih menanti peserta-peserta... Katenye nak masuk tapi tak buat2 lagik entry berkenaan.... If not beauty terpaksa kasik hadiah yang best tu nanti kat Mr. Hubby beauty... Muahahhaaa;-p Da u ols... Selamat bercuti...;-)

Look like delicious kan diz cake?? yummy!!! =)

2 comments:

sasha* said...

happy birthday my dear.semoga makin cantik,makin berjaya dan makin berjaya Amin :)

misz beauty said...

tq dear... amin =)