Tuesday, February 23, 2010

Blissfull Birthday Treats

Allah je yang tahu betapa beauty sangat gembira untuk sambutan birthday kali nih... (dah tue pun nak sambut birthday kan... i fedulik hape... hohohooo)..;-p

Siape yang tak gembira bile dikelilingi dengan kasih sayang from family and especially Mr. Hubby.... Mummy and lil sis made a special birthday cake for beauty... Ayayai!! sangat delicious u noe... Sume orang mengakui kesedapannye sehingga ingin menempah cake berkenaan kepada mummy beauty... Nak tengok rupe cake itu???
*
*
*
*
taraaaaaaaaaaaa.....
best kan?? coklat moise... ayayai!!!! feveret Mr. hubby oso taw..;-)

Dapat hadiah lagik dari mummy & lil sis... Sangatlah best dan excited.... Pastu tak sabar-sabar nak balik keje sebab dapat sms from Mr. Hubby .... "saya nak bawak wife saya celebrate birthday..." haish!!! melompat-lompat tak sabar nak balik keje dibuatnyew....Ahaks... Cam kanak-kanak riang betul!! ;-p We juz had dinner at Sunway Pyramid memandangkan birthday beauty jatuh pada hari bekerja... So lepak shopping mall belakang umah je lah... Huhuhuuuuuu.... But last nite beauty had Full of love, full of laugh, full of hugs, full of kisses, full of romantic, full of Mr. Hubby sing a song (sumbang tapi comel...ahaks) on my birthday celecration.... Allah je yang tahu betapa riang gembirarase nak menitik air mata beauty dapat semua nih....=) Love my hubby, love my mummy & papa, luv my lil sis so much..... Thanx Allah made them for me.... Tak de ape yang beauty perlukan lagi selain dari kasih sayang melimpah ruah dari mereka... Jugak buat my others family and oso my fwen yang sangat tak putus-putus wish dan doakan beauty... Terima kasih semua...=) Jom layan pict last nite on my birthday dinner...;-)

Muke sedey lah konon duit pergi.... muahahaaa;-p
My LOVE
Mrs. Wifey
Autumn & Choc Ice Blanded.. Yummy!!!
For Mrs. Wifey
For Mr. Hubby
Asik lah layan FB... ceh!!!;-p
Beauty ilek jerk... Mamam terus da lapar... FB kemudian..;-p
Happy birthday sayang....;-)
Tq BB.... Muaccckkssss..:-*
Tak abis2 buat muke pastu nyanyi lagu "separuh duit ku pergi" ala2 lagu anang separuh jiwaku pergi... Huahahhaaaa....;-p
Tengok lah tu... buat lagi muke cam gitu... Haish!!!:-p
Ni konon2 abis baek lah nih... Ayayai!!!:-p

Oh Ya!! u noe wut, i had juz PRE-PRESENT from Mr. Hubby last nite... present pun ade pre2 kan?? Ayayai!!!! Dier dah bagi klu but untill now beauty tak dapat bayang wut a big surprise he want give to me.... Adoyai!!! garu kapla dibuatnye.... Sangat bedebar2 u ols...;-p Tak pe kite same2 menanti debaran itu okay... Ahaks.... Jom layan hadiah yang beauty dapat setakat hari ni... Che wah... Setakat hari ni tu....;-p

Pre-present from Mr. Hubby... For Sexy lady!!! ahaks...;-p
Diterbangkan khas from indonesia... Pun from Mr. Hubby ;-)
Yang kaler ijo tu lil kasi, pink mummy kasi.. Perfeum tu pun lil sis kasi..;-)

Itu lah serba sedikit cite tentang birthday celecration for beauty... Ari rabu nih Mr. Hubby nak bawak tengok wayang pulak... Pun for birthday girl.... Ayayai!! sangat best!!! Wink Wink...;-)

12 comments:

sasha* said...

happy birthday utk you.semoga panjang umur dan murah rezeki selalu.

eh rumah u blakang sunway pyramid?bkn u duk bangi ke?

wah mkn kt kennys gak :P.sedap kn.yummy.errkkkk roxyyyyy

misz beauty said...

tq dear.... umah mummy beli memang kat bangi but now duk umah Parents IL... So ala2 blkg sunway lah coz nak pi situ juz 5 min from home... ehehee=D

tgk blog u trs teliur so Mr. Hubby ask nak mamam mane trs request mamam situ.. huhuhuuu....

Now ingin kembalikan balik roxy di dalam diri dengan melupakan segala stupid things... pray for me dear..;-)

Puan Jiha said...

happy birthday beauty... syok kan dikelilingi org2 yang sayang kan kite ..alhamdulillah =)

misz beauty said...

tq sis... yes sgt syok!! tak terbilang dengan kata2... hanya syukur dipanjat kepada Allah... Alhamdulillah..;-)

.ArianiAizat. said...

happy birthday beauty!!
aaAAaaaAaa nani lambat wish kah??


+____+


beshnya everyone celebrating ur birthday n dapat hadiah yang banyak =)

nani doakan beauty dpt bby cecepat cay (^^,) insyaAllah

nway,ni bday yg keberapa nihhhh?:p

misz beauty said...

ihiks... tq nani.... lewat sehari jerk... xpe.. no prob..;-)

yes sgt best... beauty terima beribu ucapan tuh.... hehehee... nih tgh deal tuk birthday party tp tarikh xsure... future mama nak join x?? ;-)

tq untuk doa tu... semua org doa cam gitu mudah2an ade hendaknye..;-)

baru sweet 25 gitew... ekekekee;-)

Orked said...

happy birthday aunty... hari tu mummy dah wish kat fb dan live kan? hari ni orked pulak wish. tapi lambat sehari la, pasal orked tak pandai tengok kalendar lagi. hehehhe....

stay sweet! :)

misz beauty said...

tq orked!! ye lah... mummy orked ngan aunty punye besday dekat2 je.... no problemo..;-)

orked pun stay cute!!!:-)

sasha* said...

haha bole plak terliur kn tgk blog i :P.i lupa nk ckp.gmbr u kiss tu jeles.sbb kitorg tak bole buat lg.maklumla belum sah ahaha :P

misz beauty said...

eheheheeee... tu yang mahal ckit tu... wink wink..;-)

best2!!! kawen shepat2 lah dear...;-)

Jehan Najib said...

happy birthday dear... stay gorgeous ok?

terasa dihargai betul kalau org sekeliling papered gini kan... suweeeet sgt. hihihiks...

misz beauty said...

tq sis... will do... ihiks..;-)

memang sgt terasa sis... terharu tak terkata... 1st time ni rase bahagia gile sambut besday... selalu rase lite2 jerk...=)