Sunday, February 28, 2010

Beauty's Story Contest!!

Wahhhh... Puan beauty nak buat contest u ols... Tetibe jerk kan... Ekceli saje je nak buat contest nih... Sebab mengingatkan tarikh hari kelahiranku sudah semakin dekat kan... So tak salah if kasi kengkawan happy di hari kite happy... Uhuks... Uhuks... Beria jerk beauty nih kan... So beauty pun buat keputusan cam best jerk if buat contest tuk u ols and kasik present gitu kan.... Huhuhuuuu..;-) So dengan vangganya beauty umumkan bahawa mulai detik entry ini di postkan kamu semua boley menjadi perserta untuk BEAUTY'S STORY CONTEST!!! Weeeeeeee~~~~~

Syarat-syarat contest adalah :

1) Perlu buat satu entry khas cerita pasal Puan Beauty... Tak kire lah nak cite cam mane janji ade cerita pasal beauty.... Pasal cam mane kenal beauty ke, ape beauty selalu buat ke, pasal life beauty ke or kenal beauty nih cam mane ke.... Janji story mory about me lah... Uhuhuhuuu ;-p

2) Seterusnya jadikan sticky mode sehingga 22hb Februari 2010... (betul-betul ngam tarikh hari lahir ku dan harus kene cite pasal beauty sebab nak tengok sejauh mana u ols kenal beauty kan... bkn men blasah jerk masuk betanding... weeeeee;-p)

3) Perlu jadik follower Puan Beauty.... (nih agaknye cara-cara orang menambah follower... pastu tak follow gak kan... ceh!!)

3) Perlu klik nuffnang beauty setiap hari sehingga 22hb februari dengan menyatakan iklan ape yang u ols da klik... (nak klik lepas-lepas tarikh tu pun lagik bagus.... ahahaa... nih aci kan tambah penambatan gitu.. ahahahaaa) tamo tipu-tipu okay... tuhan marah...;-)

4) Letakkan pictcha beauty beserta link di sidebar blog kalian.... Bley gune pict bawah nih untuk letak okay.... (nih syarat wajib okay)


5) Nyatakan 5 fakta menarik tentang blog beauty... Nak bagi cadangan pun boley afta fakta-fakta tu kan untuk beauty improve lah kononnye kan...=)

6) Sila postkan link anda setelah cukup syarat-syarat berkenaan di entry ini....=)

Lastly pesanan penaja jangan lupe ajak kengkawan anda sume tuk join contest beauty okay.... ihiks.. ihiks..;-)

Tarikh tutup penyertaan adalah 28.02.2010 dan pemenang akan diumumkan seminggu selepas tarikh tutup ye u ols... Beauty agak sibuk end of this month gitu... hehehee..;-) Keputusan adalah muktamad dan diadili oleh juri-juri profesional gitew nanti.... InsyaAllah akan ada seorang pemenang utama dan 2 orang pemenang saguhati....;-)

SELAMAT MENCUBA!!!!!!

8 comments:

zai kulim said...

harus join nie...kuii.kui

misz beauty said...

herus!! ;-)

sejuk said...

pe adiahnye?

misz beauty said...

adiah secret.. Yg penting menarik okay... ;-)

sasha* said...

u sorry.i lately tade mood nk berblogging.tu psl i private je :(

misz beauty said...

y dear? Wut happen with u???

cik EPAL said...

lawa gambar :)

joegrimjow said...

klu sempat ku join
heeee