Sunday, February 14, 2010

14th February

Ari ni 14 februari... Orang kata hari ni hari valentines... Atau sama dengan hari kekasih... Beauty pulak alhamdulillah sampai umo saat ni tak penah pulak sambut hari yang dinamakan valentines nih... Bkn pe, beauty banyak dengar yang buruk dari yang baik... Lagi pun hari-hari pun hari berkasih sayang antara beauty dan mucuk terchenta... Dan hari-hari pun beauty sayang suami, family dan kengkawan beauty... yang mane wish beauty accept je juz tak ucap valentines la.. Juz say selamat hari kekasih.. Itu lebih selamat.. Beauty ngan mucuk pun xde sambut ape2 ari ni.. We ols cam biase kuar hujung minggu mcm minggu2 yang kitorang selalu lalui.. But for sure dengan penuh kasih syg.. =)... Ari ni beauty kene teman bb buat keje before kitorang gi jalan2.. Ekceli ari ni plan nak kene folo mummy n yang laen ke melaka but mucuk kene tunggu somebody tonite untuk kasi brg yg dibeli dr mucuk.. Sangat sedey tak dpt folo mummy but wut to do kene ikut mucuk teman dier.. Takkan nak tinggalkan suami sendirian pulakkan.. To mummy' i'm really sorry okay... Ok lah tamo bebel banyak... Nnt bile de cite bedarik beauty post okay... Lagi 1 jgn lupe masuk contest beauty buat okay... Gud luck....;-)

No comments: