Wednesday, January 06, 2010

Terowong Masa Konsert

Dah lama tak masuk pict banyak2 kan... So afta diz maybe sangat banyak pict je untuk new post... Let da pict story to u ols okay... But sowi sume kejadian on 2009 ;-)

Pict nih mase konsert beauty 23 Disember 2009 at UPM...;-)

Hubby & Wifey afta konsert ;-)




Abaikan wifey dan penyanyi yang tak shomel tu okay....;-p All photo capture by Mr. Hubby a.k.a my permanent photog... ihiks...;-p

Fut note* sangat terharu dengan sambutan yang diberikan... thanx kepada yang sudi datang ke konsert tu;-)

14 comments:

sasha* said...

wah tak sangka u ada talent nyanyi.jd penyanyi upm ke apa u?

misz beauty said...

ihiks... talent biase2 jerk, tak lah sepower jaclyn victor... uhuks..;-)

yes dear... i am UPM singer...;-)

joegrimjow said...

mimik muka da ada gaya da tu
huhu
mantap2

misz beauty said...

ihiks... ihiks... ;-p

Orked said...

fuiyo... aunty nampak cam artis lah.... :) aunty tak nak pergi audition akademi fantasia ke? hihi....

misz beauty said...

alahai orked... akademi fantasia tu untuk org power2 jerk.. auntie tak power... setakat nyanyi tuk fakulti n upm bley la... tak pun nyanyi tuk orked... ehehee;-)

dialicious said...

awak penyanyi ke?bestnye..mesti salu karaoke ni!eheheh

misz beauty said...

penyanyi UPM jerk sis... bukan lah penyanyi besau pun.. ihiks...;-)

karaoke?? harus selalu name pun hobby...;-)

Jehan Najib said...

waah... auntie beauty is a beautiful singer la.. baby suka sgt!! hikhikhik... tp kalo buat kat UPM je cemana kite nk gi tgk beauty nyanyi... huhuhu... tkpe.. nnt buat open show, invite kitorg hek? hehehehe

misz beauty said...

lorh... konsert2 cani sume org pun bley masuk... daddy baby yang tak alert kot event dlm upm... ihiks... okay nnt aunty invite baby and mummy daddy...;-)

iena said...

wahhh.....bley la duet ngn sis nanti... bley kan???

misz beauty said...

bley je dear... no hal lah... ihiks;-)

bitsANDpieces said...

i didnt know u can sing !!!!! waahh bagus nya :)

misz beauty said...

sikit2 jerk... eheheheee... tq ;-)

fut note* nak jemput nyanyi on ur wed pun bley jugak... eheheh;-)