Wednesday, January 20, 2010

Mydin Bike Autoshow 2010

Yes... macam yang beauty janji yesterday ari nih nak cite pasal event yang beauty join on last sunday.... Sangat meriah okay... Terima kasih banyak-banyak kepada yang hadir... Even tempat tuh agak terpencil dan baru tapi masing-masing berusaha untuk sampai even da sesat-sesat... Heheheee=D Yang datang dari KL/Selangor, Negeri 9, Melaka dan laen-laen... Sangat gigih untuk mempertandingkan moto mereka yang shantek-shantek.... ;-) Nanti if we ols buat event cam gini lagik sila datang lagik ramei-ramei okay.... Yang menang tahniah masing-masing bawak balik wang tunai dan trofi... Yang kalah jangan serik boleh cube laen kali... Mungkin 1st time masuk comp moto then tak tau ape yang perlu dilakukan... So pasni da taw bley kasik up lagik marks....;-)

Judge on dat day adalah Mista Rossi a.k.a my dear mucuk & 1 of Mydin executive manager.... Sian sampai fening-fening kepala judge moto tengah fanas... Beauty gak duk bawah bumbung kat registration.... ihiks...;-) Tapi kuor gak lah bile mucuk judge beauty tolong jadi camera woman pulak..... So jom layan pict...;-p


SRF Motorsports... Crew for da event.. (beauty je clan laen..eheheh)

Amaro Kenji yang ada dimana saja bile org amik gambo... ;-p

bf sape lah yang rajin ni eh...;-p

gantung bang jangan x gantung...=)

1st skuter yang park utk di judge..;-)

moto semakin ramei... orang pun sekali lah....;-p

nih park untuk yang tak masuk bertanding =)

kategori air brushing

start from moto kuning kategori custom & sticker


kategori custom & sticker

kategori modern cub

mase nih belum penuh sampai ujung....;-p

moto kuning menang no. 2, moto ijo menang no. 1 maveles!!!!


Modern cub

skuter ijo rim kete =D


pandai abg ni hias moto...;-)

moto 1st park td... ehehehee=D


kami sangat puas hati dengan event nih!!!!! ;-)

yeyyyyyy!!!!=)

OP pada hari berkenaan adalah my dear Mr. Hubby mucuk... ada sikit-sikit pict dari Mrs. Wifey capture...;-)

nota kaki * ade pict belum abis up lagik... now da nak balik umah coz malam ni ade date tengok wayang ngan mucuk.... nanti esok esit lagik kay..;-)

2 comments:

joegrimjow said...

banyak moto untuk paparan
ingtkan ada gadis moto tadi
;-)

misz beauty said...

gadis moto duk lepaking bawah pokok lah der... ihiks..;-p