Saturday, January 16, 2010

Mari Meriahkan Event Kami!!!


Para teman dan sahabat-sahabat beauty sekalian... Beauty dengan rasa rendah diri menjemput kawan-kawan semua memeriahkan Mydin Bike Autoshow 2010 bertempat di Mydin Kota Seriemas, Nilai.... Esok 17hb Januari 2010.... Sesiapa yang ade moto/skuter/lambreta dan sebagainye yang lawo2 tuh bley lah mai datang join event nih.... Masuk PERCUMA... U ols datang terus park je... Ade rezeki menang bley open table... Ahaks... K u ols, beauty pun ade kat sane esok 17hb Januari... Pepagi lagi beauty dah de kat sane... If xnak join event, nak jumpa beauty aje pun bley... Uhuks... Mari mari mari!!!!!!! ;-)

No comments: