Thursday, January 07, 2010

Finally....

Yes... Setelah beberapa lama ditunda untuk pegi menonton Alvin & The Chipmunks 2 akhirnya malam tadi Puan Beauty bersama mucuknye dapat menonton bersama.... Yes!! Yes!!! Sangat best and happy tak terkira, dua-dua somi isteri nih haruslah ketawa bedekah-dekah menonton aksi-aksi so comel yang ado kan... Nak-nak si Theodore bersama gf nye... Dua-dua vontots besharrr... Whooppsss...;-p Bile da susah sangat nak dapat nengok movie bersama incik somi inilah jadi nye kan... Happy tak terkira... Tapi rase-rase pasni kami akan lebey kerap menonton wayang sebab mucuk dah survey-survey cito yang ado kan... Ihiks... Saya suke... Saya suke...;-p (gilo cam tak penah nengok wayang jerk....;-p yelah kan somiku bukan kaki wayang before diz...;-))

Semalam afta work sampai-sampai rumah mucuk dah menunggu sambil menyakat anak yang MIL jaga tu kan... Si nakal Suria... Gewam betul ngan dak tuh... Bile beauty sampai rumah kemain lagik sambut "auntieeee... auntie....." pastu bile nak shiom pipi dier, dier lariks... Haruslah beauty gewam pegi kejar and shiom dier banyak-banyak sampai dier menjerit-jerit kan... Ahaks...=D Jangan tak tau incik somi pun same shiom dier sampai dier jerit-jerit...=D Then sume dah siap haruslah segera ke Sunway Pyramid yang berada di belakang rumah kami je kan... Uhuks...;-p Ye lah nak gi OU haruslah jauh gak nak nempuh jem lagikkan.... Kang tak pasal-pasal sampai-sampai full book lagik... Lagi panjang jela muncung beauty alamatnye if jadik gitu... So untuk selamatkan keadaan we ols pegi yang dokek-dokek ajo... Sebabnye nak book online macam hampeh jerk... Tak dapat-dapat, thru phone pun xbley... So nak tak nak redah walk in jerk... Seb bek ado..=)

Afta nengok wayang we ols pegi tawaf dalam pyramid tuh then beli buku sedas dua... Mucuk macam biase dengan magazine camera beliau (langgan je lah b senang tak payah tertunggu-tunggu magz tu dah or belum kuar...) beauty pulak dapat satu buku menambah ilmu di dada.... mudah-mudahan buku tu dapat beri jalan beauty menenangkan hati dengan cara yang sangat baik... Thanx kat mucuk sebab bayarkan buku tu...;-) Afta dat jalan pusing-pusing lagik then we ols kuar dari pyramid tuh pi carik benda nak mamam... Haruslah agak loya tekak bile hubby ajak pi mamam KFC... Adoyai asik mamam fast food jerk loya terus tekak... So pi dinner kat luar mamam ayam padprik, mucuk lak layan nasi goreng kampung.. Nyum... Nyum... Dua-dua kelaparan so setle licin sume dalam pinggan...=D

Malam nih nak masak spagethi kot coz mucuk kate da lame isteri dier tak masak spagethi... Ok bos, no problem... Setakat spagethi tuh pejam mata jerk..;-p

This week mucuk de job wedding lagik... Beauty tak folo kot even kawan we ols yang kawen kan... Sebab mucuk jadik photog so dier tak kasi folo nanti beauty keras sorang-sorang.... Errrkkk.... So beauty will attend D-Kajai Autoshow kat UKM insyaAllah... So kepada kawan-kawan sume marilah beramai-ramai datang ke UKM 10.01.2009 ade autoshow... (sempat pomot lagik tu kan....)bley kite jumpa-jumpa kat sane... (badget glamer je orang nak jumpe kan.... ahaks...) K u ols.... Daaaaaaaaaa...;-)

No comments: