Tuesday, January 19, 2010

Angel Outing =)

Salam to u ols.... Hope sehat-sehat k... Beauty cam biase bertambah sehat... Whoahahhaaaa =D Abaikan... abaikan.... now nak cite pasal beauty's weekend.... Last saturday beauty kene datang opis setle some work yang perlu disetlekan untuk audit diz week... Naik kematu beauty duk depan fotostat machine tuh... Dah lah sensorang sampai tekujat tetibe tertengok bayang-bayang sendiri kat cermin... Seb bek bukan bayang orang laen... Fuuuhhhhh!!!!!! Seriau mak nyah oi... ihiks...;-p

Pastu tetibe dapat panggilan dari ibunda ku... "Along banyak sangat keje ke?? Buat lah keje cepat-cepat sikit.... Mummy boring nih..." Anaknda jawab.. " banyak lah jugak... insyaAllah bley siap cepat tapi tak cepat sangat lah... ehehheee... nape mummy??" Bonda pun berkata " Mummy boring arrrrr(ayat yang slalu dengar bile tibe ujung minggu....ahaks) Mummy ingat nak ajak gi jenjalan kat Ikea..." Haaaaaaa... da agak dah... kalo tepon ari-ari minggu tu memang ade udang sebalik tomyam lah jawab nye.... Dan sebagai anak yang sangat sayang bonda nya beauty pun jawab... "Ote la.... nanti da siap keje along terus balik then mummy jemput kat umah...."(even fenat buat keje kan... tapi layankan je mummy ku itew....)

Macam biase selalu nye bile fegi jenjalan nih mummy akan diescort oleh si tecik Misya Maisarah tuh... Anak jepun sesat... Huahahahaaa.... Jalan kat ikea sampai sakit pinggang tu pun kalau tidak kerana lapor, mummy tak nak balik lagi... Macam-macam yang ditengok dan nak dibelinye... Adoyai!!! Nak makan kat situ beauty sangat lah tak suke kan sebab tekenang peristiwa yang sangat menyakitkan hati... So decide tuk mamam kat SS2 kelana jaya... Lagipun dari jumaat da ngidam nak mamam kat situ... Whopssss;-p At last dapat gak layan feel mamam kat SS2 tuh... Da lame behajat nak bawak mummy mamam kat situ, dan saya sangat suke bile mummy happy suke makan kat situ sebab makanan nye maveles!!! Siap nak pi repeat mamam ngan daddy lagi tu... Ceh!!! (Jangan lupe bawak along ngan fizzy okay..;-p) Da kenyang perut ketat then we ols pun balik ke rumah... Lagi pun Sunday ade event kat nilai and have to wake up early..... So mari kite layan pict dulu okay...;-)

Mane-mane we ols pegi dak jepun ni mesti ade...;-p
~Beauty Capture... ;-)~

Kalo jalan asik nak bekepit ngan beauty jerk..;-p

Misya & Lil Sis (Wawa Da Veronica)
~Beauty's capture... Nice x?? Ade folo seni Mr. Hubby x?? ;-)
~

Diz little gurl mesti tunjuk piece if take a pict...;-p
~Beauty Capture... ;-)~

Anak jepun mane lah sesat nih... ahaks...=D

Bile lil sis menggedikssss ;-p

Dak ni sangat manja dengan kami....=)

Anak jepun kesayangan mummy =)

Lil sis snap... Kene asah bakat lg nih... ntah ape2 dier fokus..;-p

Muke dak ngade... ;-p

Cousins =)

Diz place is so small and cute like diz litle angel..;-)

Posing ngalahkan orang besau... uhuks...;-)

Ni lah akibat menunggu beauty & mummy yang tak kuor-kuor dari mencari barang ... Ahahahaaaa =D

Anak jepun nih da pandai minum milo... Dulu asik air kosong & fresh oren jerk...;-p


Fut note * Sambung cite sunday event on tomorrow k... luv ya ;-p

6 comments:

sasha* said...

nasib takde pict meatball.kalau tak i dh nak jerit td huhu.u,s2 kedai murni ke?kalau kedai tu,situ mmg feveret i.i suka carnorana dgn spagetti meatball dia.alamak dh meleleh air liur i haha

misz beauty said...

of coz lah situ dear... i suke mee raja dier... yummy...=D

hom2 kite date kat sane..;-)

sasha* said...

mee raja dia kwn i selalu order.byk giler kn.dia kalau mkn msti tak abes haha.i dh save number u.nnti i text k

misz beauty said...

yes banyak.... slalu share ngan hubby so habis la... if sensorg mmg x abis... ihiks =D

mee raja... hawaian bread.... yummy....;-) ok dear... jgn lupe text... text tuk pi shopin pun bley... ihiks...=D

.ArianiAizat. said...

beauty mmg ade keturunan chinese ke?sume jer mata sepet2..hihik >___<

misz beauty said...

hik hik.... da banyak sgt campur cam gini lah jd nye nani.... kalo pegi mane2 xpenah lah org sangka melayu... on dat day pun org tot we ols chinese.... mummy yg bertudung tu pun diorg stay speak chinese ngan dier...=D