Monday, January 04, 2010

2010 Eve..

Tak terlewat rasenye beauty nak mish Selamat Tahun Baru kepada sume kawan-kawan yang kenal beauty or juz kenal kat dalam cyber nih or yang tak kenal beauty... Hehehheee... ;-p

Alhamdulillah permulaan 2010 nih rezeki mencurah-curah... Berkat usaha dan doa kepada Allah swt... Allah swt tu Pemurah dan Penyayang kan... Syukur alhamdulillah... =) Beauty akan lebey usaha lagi untuk meningkatkan ape yang beauty ada sekarang...;-)

Macam yang u ols taw, Mr. Hubby juz come back from Terengganu doing hes jon on Saturday... Bermakna malam tahun baru beauty sambut dengan Lil Sis Beauty & fwen... Juz lepak gosip2 at Danau Kota, then dah bosan gosip pusing-pusing Bukit Bintang, then lepak Pelita KLCC and last destination was Hartamas.... Then Saturday nite tu Mr. Hubby sampai kl and beauty jemput dier kat hartamas... Beauty sambut ngan muncung dulu sebab dier tinggalkan beauty 3 hari... Ihiks.. Pastu salam then dier bawak beauty mamam kat bangsar... Pastu nak fujuk lah konon bawak gi The Curve hasratnye nak beauty nengok movie tapi apakan daya sume pun full house... Hampeh tol... Last-last balik umah jerk sambung nengok movie kat umah... Ihiks...;-p Esok nya pulak 3hb Januari genap 6 bulan usia pernikahan kami kan... So Mr. Hubby bawak pi dinner, pi jalan-jalan, pusing-pusing then teman beauty amik perfeum yang beauty kirim kat my fwen since dier pi Singapore kan... Sukeeeeeeeeeeeee sangat.... Bau best!!!!!!! Dan sangat lah murah ye... ;-) Mr. Hubby tengok je lah kan memandangkan dier nak kirim helmet tak kesampaian... Huahahhaaaa... Tu lah sape suh lambat kasi tau kan... Lagipun haruslah lambat ckit agaknye dier nak beli kan helmet tuh harga SNG$600... Bek dier beli adiah besday beauty dulu... ;-p So ni lah koleksi perfeum terbaru....
*
*
*
*
*
*
Duk berbual-bual ngan fwen yang tolong belikan perfeum ni diorang kate Universal Studio kat Singapore akan dibuka on Jun... Yer lah hari tu pi sane pun diorang tengah buat lagik... Adoyai, SNG$100 tu nak masuk... Tapi macam best kalo dapat hadiah 1st anniversary pi sane kan...... (boleh ke bb??ehehheeee... da dapat shopping jeans pun nak ngade lagik eh...;-p)

Banyak azam and plan diz year... mudah-mudahan dipermudahkan dan terbuka jalan menuju ke arah yang dirancang... Amin... =) Beauty doakan untuk semua jugak mudah-mudahan azam u ols akan tertunai ye...;-)

Malam ni nak hambik pict kat bb sebab malam tadi nak gambik pendrive missing...=( So nantikan pict-pict beauty yang tak shomel nanti ye... Termasuk pict-pict beronaran di malam new year from kawan beauty....;-p

2 comments:

sasha* said...

happy new year u.semoga tahun 2010 ni murah rezeki selalu :)

misz beauty said...

happy new year to u too... amin..=)