Monday, December 07, 2009

Sakit Gigi =(

Today beauty amik medical leave sebab gusi sangat sakit sampai terdemam-demam... =( Tadi pegi klinik then Dr. kate gigi bongsu tumbuh dalam keadaan yang tak normal so if nak cabut kene bayar around rm400!!! Uwaaaaaaa..... mane nak cekau duit pas-pas balik bercuti nih...=( ingatkan kene cam biase around rm80 so bley lah buat on da spot.... Hubby kate nanti kene buat jugak bley claim dengan company dier... Sebab UPM hanya buat peruntukan pergigian untuk setiap staf rm300... Mane cukup tuh, adoi!!! Sengal tul kan tumbuh tak normal lah ape lah padehal my tooths sangat lah tersusun dan shomel.... (erk puji diri sendiri... hehehee) Nak pegi cabut kat klinik gomen haruslah tak best kan sebab kene tunggu lama gile dan diorang kate lagi sakit diorang buat dari private klinik nih... Shaye sangat takut... Uwaaaaaaa =( Tu lah orang laen tumbuh gigi bongsu umo 17 tahun beauty umo dah tua baru nak tumbuh... So sekarang lepak umah mummy kejap, petang-petang baru balik before hubby sampai rumah... Nak buat pe eh sekarang??? Ade suggestion??? Jangan suh kuar da lah... Sakit-sakit gigi nih efect sampai kepala kang tak pasal-pasal tumbang kiok... Sape nak hangkat beauty yang shomel sangat nih??? ;-p Pape pun beauty masih teringat-ingat semalam pegi ISTANA SERI MENANTI... rase cam jadi queen of da world lak duk dalam istana tuh...;-p Gambor sume pada fotog pada ari itu Mista Hanjang.... Tak tau lah bile nak dapat pict2 tu gamaknye... HP beauty ade sitit je pict tapi xberapa memuaskan so xmo transfer dalam nih...=D Next entry beauty cite mulanya pengembaraan ke Negeri penuh dengan rumah rekabentuk tanduk lembu tu okay....;-) Beauty nak nengok TV dulu....Muaaakkkssss :-*

2 comments:

Puan Jiha said...

my two gigi bongsu dulu pon tumbuh senget n tak normal....2 years back.... mase tu student UITM lg..so gi cabut kat klinik kesihatan UITM je...sgt berpuas hati...tak saket n tak perasan pon bile die cabut..tup2 dah siap cabut pon heheheh...bayar pon RM5 je hehehe

misz beauty said...

betul ke x sakit? if mcm tu bley lah beauty cabut kat klinik kesihatan upm je kat... jimat pun jimat...