Wednesday, December 23, 2009

New Pict!!

Rase-rase windu tak nak nengok muka beauty yang tak shomel nih?? =) Hope sume orang windu lah eh... Kalo tak windu pun kene windu jugak... If not beauty geget idung sowang-sowang... ;-p Baru tak baru lah pict nih... Hubby capture mase pegi konvoi ke Cameron 12hb Disember ari tu.... Lama mucuk tak amik pict portrait sebab lens dier kan ilang bersama beg dier yang ilang ari tu... So beauty up up away pict shomot bawah ni dulu eh... =)

Hubby said this is Korean Girl..;-)

Muncung panjang tengah majuk ;-p

Cameron Highland Nite Market

Fut note * Beauty sangat windu kat u ols... :-*

4 comments:

Sharinginfoz said...

nice pic.....

misz beauty said...

tq =)

sasha* said...

lawa sume gmbr :)

misz beauty said...

tq sasha.. lawa eh?? bley tak hire my hubby tuk ur wed pict..;-)