Thursday, December 31, 2009

Mood For Today...

Hari nih beauty punye mood *sad*... Sebab nye?? Ini adalah kerana my dear mucuk pegi outstation for 3 days untill Saturday... Ade job wedding kat sane... Malam tadi kemas-kemaskan barang mucuk dengan hati yang sangat sayu... Pagi tadi before dier pegi felok shiom dengan hati yang sedey dan air mata yang bergenang... Adoi lah Puan Beauty... Ni baru 3 hari mucuk pegi keje jauh-jauh, kalo lagi lama tak taw lah beauty nak kata ape... Cane lah kawan-kawan beauty yang ada hubby duk jauh-jauh jumpa hujung minggu or berbulan-bulan sekali tu kan... Kuat sungguh hati diorang.... Malam nih sambut new year sendirik jerk kengkawan teman mungkin... Mucuk kate nak mms or 3g pun tak bley sebab beauty punye hp baru nih tak de sume tuh... Tak bley on sendirik... Kene pegi maxis nak on...=( Tak pe lah sms pun dah okay janji ada... Uwaaaa rase nak nangis sangat-sangat nih...=( Nak cite pasal konsert beauty kat uols tapi oleh kerana mood yang cam gini so resultnye lenkali lah beauty story eh.... Sowi u ols... Nak g mengubat hati yang sayu pilu...=(

6 comments:

sasha* said...

sy ada kakak ofis yg keje kt nilai ni tp suami dia kt kedah.once a month br jumpa.seksanya.sy tak snguup kot jauh dgn suami haha

misz beauty said...

adiyai... sedangkan sehari kene tinggal pun sakit nikan berbulan... da tak reti tdo sensorg...=(

sasha* said...

haha.bestnya kn ada suami :)

misz beauty said...

memang best if dier selalu ngan kite... tapi sekali sekala kene tinggal haruslah parahkan... =D

hbo said...

hmm.. kalau x nak sedey nape tak ikut?... still within malaysiakan? kalau kat oversea tu iyer laa susah nak ikut. kalau acik, acik ikut ajerr.....

misz beauty said...

cane nak ikut kalo da penuh 7 org satu van sume jantan... pak cik dier pun de same... so bley keep on eye...;-)