Friday, December 04, 2009

Lucky Visitor =)

Setelah beauty bercuti sehingga rabu kelmarin dan kebizian yang melanda semalam so beauty tak sempat nak hapdet blog nih... tapi belum besawang bawang lagi lah eh... ihiks...;-)

Dan tentang lucky 5555 visitor beauty telah pun mendapat insan yang bertuah itu beserta kesahihan nye.... So da luckiest 5555's visitor jatuh kepada (drum.....)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Kak Zai Kulim

Tahniah diucapkan kepada kak zai.... memang tuah malam raya kak zai, dan jutaan terima kasih diucapkan kepada kak zai dan semua visitors yang sudi menelek, membaca, merenung, menelaah blog beauty yang tak seberapa nih... Tak de ilmu sangat pun nak dikongsi cume cite merepek meraban beauty dalam kehidupan beauty..... Sudilah-sudilah singgah blog beauty selalu sambil klik nuffnang beauty eh.... ihiks....;-)

Hadiah tajaan sepenuhnya oleh beauty sendiri dan diborong di Kota Singapura sempena percutian beauty tempoh hari.... Akan segera dihantar untuk berada di dalam tangan kak zai dalam masa terdekat insyaAllah.... Sowi lah if hadiah tu nanti tak best ke untuk kak zai, tapi percayalah itu adalah ikhlas dari beauty buat pelawat tegar blog beauty nih...;-) So tahniah again... Nak buat entry pasal holiday tak sempat lagik... Lagipun beauty tak banyak bergambar sebab perjalanan sangat sibuk dan fenat sampai tak de mood nak snappy-snappy... Adik beauty yang sorang tu je tak abis-abis suh amik gambo dier.... Tapi adelah jugak pict nye.... Tunggu eh...;-)

Nota kaki : Happy 5 months anniversary to my dear luvly hubby.... Thanx for da dinner and ronda ronggeng last nite.... Luv u ;-)

4 comments:

zai kulim said...

Thanks sudi kasi hadiah kat akak zai...

walaupun beauty kata tak sebrapa tp besar nilainyer buat akak zai..janji ikhlas dik..kuii.kuii tak sabar nak tgk piccas kat kota singa..

misz beauty said...

heheh.... akak pun sgt banyak dpt menang contest2 kan.... cepat atr add dekat beauty k... petang ni nak suh despatch g pos..;-)

joegrimjow said...

erkk
xbertuah la ku ni
huuuuk

misz beauty said...

betuah jugak la.... ;-)