Thursday, December 24, 2009

GF

Beauty tak ramai kawan gegerl.... Memang dari dulu sampai sekarang.... Means yang betul-betul rapat lah... If ade pun time sekolah menengah satu geng, sekolah rendah satu geng... Afta sekolah lagi ar sume stok pakwe-pakwe jerk... Sebabnye beauty join club kete so haruslah majoriti lelaki.... If ade pempuan pun juz gf2 diorang yang diorang hangkut time konvoi.... Abang hangkat, adik hangkat, pakwe hangkat (whops....) ;-p sume pun ade.... Ekceli beauty tak penah pun declare diorang as hangkat-hangkat nih tapi dah diorang sendiri mengaku kat kengkawan laen diorg hangkat-hangkat ngan beauty... Beauty accept je lah kan... Kang kate sombong...;-p Diorang konvoi sume bawak aweks-aweks they ols , Beauty gak setia single untill engage and married baru bawak hangkut xtunang dan sekarang somi terchenta tuh... Ihiks... Kawan-kawan kete sume pun taw beauty orang yang setia... Che wah....=D Kalo reraye mummy dah sedia maklum kawan-kawan yang mai datang umah dah tentu-tentu sumenye bola-bola... Weeeeee ihiks...;-p Kalo kawan pempuan bley dikira lah kan... Seketul dua jerk ade... Pastu sume pakat nak jadi menantu dier last-last sorang pun tak lekat... Somiku jugak yang lekat... Uhuks...;-) Peneman shoping setia sejak zaman sekolah pulak sape lagik kalo bukan Cik Lily...=) Cukup lah berdua ngan dia bley abis semua shoping komplex kitorang borong... Kuar duit macam tak de perasaan... Kalo gune kedit kad tu pulak sampai abis kedit limit ar.... =D Kawan dari zaman hingusan pulak Puan Yantie... We ols still bekawan dari darjah satu untill now... Dier pun da de 2 anak... Beauty je belum beranak-anak... Wahahahaaa.... =D Tumpang manja ngan anak orang laen dulu lah kan...;-)

But now beauty da ramai kawan gegerl.... Ada yang sebaya, ada yang kakak-kakak, ade yang adik-adik... Beauty suke sangat...=) Sume pun sayang menyayang.... Seb bek yang men skuter banyak gak pempuan... ;-) Beauty suke bekawan, pegi lah mana-mana pun kalo tak de yang beauty tak bekenalan and keep in touch afta dat tak sah... Mulut murai le katakan... Tak caya tanye lily ngan yantie...=D Pastu blog pun sekarang ramai yang da cebur tak macam mula-mula beauty maen blog, sensorang diri jerk... If ada yang baca pun orang yang memang da sedia kenal beauty... Now siap jumpa-jumpa kawan blog lagik....=)

Sekarang hidup beauty terisi jerk... Ngan Mr. Hubby, ngan family, ngan kawan-kawan tak kira laki pempuan... And da bley calling2 for girlie time... Best!!! Mucuk pun sekarang bizi ngan photoshoot, alhamdulillah rezeki dier mencurah-curah... Syukur... =) So mucuk selalu pesan if boring pegi lah kuar ngan kawan-kawan... So dah de lah tempat nak ilangkan boring kan... Nak kuar ngan kawan-kawan lelaki jerk kang orang kate ape kan cume ari tu jerk sekali pi ulu bendul beauty sorang pempuan coz si eira wot wot ter miss last min.. ceh...;-p Lagipun almaklumlah dah status pun wifey orang.... So kene lah kuar ngan kengkawan perempuan yang lebey...;-)

Ari tu before pegi Cameron de hang out ngan kengkawan gegerl skuter... Sume pempuan.. Best!!! Even tak lama tapi puas hati and last week beauty de buat sikit besday party for dear Wanie, which is my skuter fwen... Best karaoke sesame... Posing-posing.... Sewonok-sewonok... Beauty happy dapat kawan-kawan yang bley buat beauty senyum ketawa...;-) Walaupun de sikit hati yang duka tapi dapat jugak tutup duka tu walau tak sepenuhnyakan... =)

So now we ols tengah plan pegi becuti sesame all da girls... Hope dapat keizinan mucuk...;-) Tapi tak de lah plan pi becuti lama coz beauty nih kalo nak tinggalkan mucuk tu lelama haruslah berat sangat hati kan... Dah biase agaknye taido bawah ketiak dier... Gedik jerk beauty nih kan.... Ihiks..=D

Nak nengok pict kengkawan gegerl beauty??? Jap eh......
*
*
*
*
*
*
*
*


Best tak?? Best tak?? Jom lah jadik kawan beauty.... Bley kite lepak sesame... Beauty tak shantek, beauty tak kaya... Tapi beauty teman yang setia.... ;-) (bley tak puji diri sendiri... wakakakakakakakkk...) Ok lah, beauty nak kene ajar koir nih... Nanti kite story mory lagik kay... Lu ya'll... MuaccckkkSSsssss :-*

6 comments:

bitsANDpieces said...

bace entri you ni membuatkan i miss my girl friends :)

misz beauty said...

pasni bley lah pegi jumpa diorg..;-)

sasha* said...

hot hot sume :).i segan sbb i tak lawa :(

misz beauty said...

uish... ur fwen lagik howt taw... shomel pe cik sasha nih... teringin beauty nak hang out wif u... one day insyaAllah..;-)

sasha* said...

ala kwn2 i je hot.i tak.tulah mane tau one day kn.dh dkt bangi dgn nilai kn hehe

misz beauty said...

hah taw xpe... nanti senang2 kite date kan..;-)