Monday, November 23, 2009

Skin Care Class / Consultancy / Weekend

Hye dear u ols... Happy blues monday... Beauty ngantuk sengal-sengal da nih kerana ketidoran kelewatan malam tadi mencuci, mengemas dan menggosok baju sendiri serta suami terchenta... Almaklumlah di siang hari sibuk mengejar skin care class dan bisnes yang ado... Hehehehheee.... Macam besar jo bisnes nye... Ahaks...=)

Last week on saturday and sunday beauty bersama aunty beauty ade buat beberapa skin care class... Mengajar macam mana untuk membersihkan wajah dengan betul supaya tidak memburukkan lagi wajah if salah teknik... Weeeehuuuuu ;-p On saturday tuh we ols attend kenduri cukur jambul Mak Long grandson afta setle kenduri tu we ols pi hunting orang untuk buat skin care class.. Result dier we ols dapat 2 orang adik-adik comel yang telah menambah kecomelan mereka afta attend our class... =) Then on sunday pulak dah memang buat appointment dengan Puan Gorgeous a.k.a Kak Ain yang memang dah cantik sebenarnye.... Tapi selepas belajar cara-cara pembersihan wajah dengan teknik dan produk yang betul, bertambah berseri lagi muka Kak Ain.... (bukan bodek ye Kak Ain tapi memang kenyataan...;-)) Lama gak lepak umah kak ain setelah we ols kesesatan hampir sejam lebey untuk mencari rumah kak ain.... pi masuk putrajaya, USJ bagai... rupenye dokek jo... alahai... ihiks... kedatangan kami telah disambut oleh rumah yang dah sedia marveles yang ada sign CANTIK'S kan dinding nye... ;-) Sambil kak ain menempel muke dier, we ols dijamu ngan teh wangi dan jemput-jemput... Yummy...;-) Best jumpa kak ain, memang sempoiiiiiiiii...;-) Nanti kite jumpe lagi okay kak ain...=) Dibawah adalah pict kak ain during the class, yang 2 orang sebelum nih telupe hambik gambo... bley x cam tuh??? Ehehehee ;-p

Sedikit penerangan dari HBO sebelum start.... =) - kusyuk tul Kak Ain ;-p

Jangan sapu ganas-ganas lah Kak Ain...;-p

Okay... Smoothly, baru betul...=)

Leher pun kene, nanti laen-laen color pulak jadi...;-p

Overall Alhamdulillah semua yang dah attend our class berpuas hati dengan result yang diperolehi... Thanx untuk semua, dan sory kak ain... Rembat pict from Kak Ain FB's... ehehehee ;-p So anyone yang nak attend our skin care class bley contack beauty thru email azniza@eng.upm.edu.my. If ade yang betul-betul berminat bley attend with no charge as long as you bring other frenz with you... More frenz yang attend our class we will give you a mistery gift... =)

4 comments:

Gorgeous H said...

wooo...mcm kenal je gambo tu.. kene bayo royalti nih..ahaksss...

nk jugak mistery gift tuh!!!

P/S : gorgeous H tu mcm gojes eh dlm pix2 tuh..ahaksss

misz beauty said...

eheh... nanti beauty blaje nandos ote... ;-)

bley je kak ain nak mistery gift tu dengan syarat ajak kawan2 attend skin care class... saje simpan dulu adiah tu sampai kak ain panggil kengkawan laen tuk attend class... ehehheeee... ;-)

nota kaki * gorgeous H tu memang santek la...;-)

joegrimjow said...

wawah
da otai da ni

misz beauty said...

hye en joe, dah lame x singgah ye.... ;-p