Thursday, November 26, 2009

Salam Aidil Adha...

Burppp!!! Uish... Tak malu betoi beauty nih... Huhuhuuu ;-p Maklumlah baru balik mamam prosperity burger wif lil sis tadi... Mangai ramai gilew orang beratur bukan setakat dalam mc d jerk, tapi kat drive thru pong ramai.... Haish, penangan prosperity hebat betul... Belum kuar yang ayam punye lagik... Ihiks... =)

So today last day for work before cuti raya dan seterusnya holiday.... Weeeeeeeee, syok nye raya!!! Ihiks... Ari nih parking kete memang sangat lengang, head of department majoriti dah tak de, lecturer kat department beauty ari nih nampak sorang dua jerk yang laen dah selamat sampai ke kampung agaknya.... tapi bos beauty tak balik kampung katanya maklumlah Kota Bharu bajirrrrrrrrrrrr!!!! Sian Prof. tak pe kitorang ade kat sini-sini bley datang raya umah Prof.... Macam dier baca jerk blog beauty ni kan banyok lagi keje dier nak buat... ihiks....;-p Beauty pulak mood bercuti dari ari isnin lagik so buat keje tak sungguh-sungguh langsung... Tapi buat jugak lah kan sebab next week dah cuti panjang...=)

Okaylah... last but not least.... Selamat Hari Raya Aidil Adha buat seluruh umat Islam, berkorbanlah kita dalam jalan yang lurus dan baik demi Allah s.w.t... InsyaAllah... Yang sedang menunaikan haji ditanah suci Mekah semoga mendapat haji yang mabrur serta selamat kembali ke tanah air... InsyaAllah.... =)

Nota kaki * Jangan lupe save bukti if anda adalah pengunjung ke 5555 okay... ;-)

6 comments:

joegrimjow said...

cik beauty
appy raya

misz beauty said...

appy raya encik joe... jangan sedey raya kat perantauan k..;-)

Mummy Aqil said...

slmt hr ry...

misz beauty said...

selamat hari raya mummy aqil..=)

.ArianiAizat. said...

slamat hari raya beauty..
maaf zahir&batin
beshnya dpt celeb raya kat darat..leh g smyg raya kat masjid =D

misz beauty said...

slmt ari raya nani... wah mesti sedang bergumbira di atas kapal..;-)