Friday, November 20, 2009

New Shoes!!

Ahaaaaa... Sangat lama tak de kasut baru kan... Yang ada pun tinggal nyawa-nyawa ikan.... Last beli kasut ari tu Dorothy Perkins Wedges.... Then senyap sunyi pakai kasut lama jerk.... Now beauty dapat 2 kasut sekaligus... Weeeeee ;-) Syok betul tapi yang 1 tu tersasar dari target... Kononnya nak beli yang laen terbeli yang laen.... Satu lagi tu memang dah berkenan abis dan buat-buat muke manja kat laling terus dapat... Ekekekee.... TQ bb mucuk....;-) Tapi dapat 1 jerk sebab lagi 1 tak de size... Jimat duit laling... Hehehee.... Beauty rasenye nak start mengumpul kasut balik... Dulu time bujang kemain lagik kasut bersusun-susun dalam kete... Dah tawen rase macam kedekut pulak nak kuar duit beli bende-bende nih... Tapi beauty pikir, beauty nih pi keje kene pakai kasut takkan nak guna kasut sama hari-hari dan selipar kan... Sangat tidak berprotokol pulak staff pakai selipar.... Lagipun dilarang keras untuk staff kat sini memakai selipar... Adoi... Erkkkk... :-| Ade lagi yang di aim so harap besabar ye puan beauty.... Ari tu pegi tak size so kene pegi store laen untuk tengok ade tak size kaki beauty untuk design yang dikehendaki.... =D

Nak beli Rio sekali terbeli si Cyprus... Tapi nak jugak beli Rio nanti... Muahahaa ;-p (ni duit sendiri taw... sebab cian kat laling asik mengabiskan bogheh kat bini dier....;-p)

Lagi satu kasut tak sempat nak snap tunggu nanti beauty edit balik k... Yang penting vogue gitu (bagi beauty laa... huhuhuuu)... Yang tu bb laling blanjer.... Lep Him... Muah muah... ;-) Beauty sebenarnye terbelajar ngan akak-akak blogger laen pakai Peep Toes yang tinggi gaban... Sonok pulak tengok..... Diorang nak sorok kecomelan diorang bley diterima lagi lah if pakai tinggi gaban pun.... Bile beauty yang pakai dah lah rase orang-orang opis yang laen rendah jerk... Wakakkakakakkk... Ade beauty kesah??? Janji beauty yang puas hati.... ;-p Okay sekian cite kasut, kang muak nak muntah ijo lak kate beauty menunjuk-nunjuk... Bukan nak menunjuk okay tapi nak cite kegumbiraan beauty setelah sekian lama tak membeli kasut...;-)

Kasut-kasut di bawah ini sangat shantek kan??? Uarghhhhhhh...;-p

Sexay and Wild.... ;-)

Sexay and elegant... =)

Weeeee... Santek... Beauty Love black shoes... =)

Red!!!! lagi lah beauty suke.... Shantek-shantek...!!!

Wild Wild West!!! I Loike.... Muahahaaa =D

Dah... Dah...... Cukup... Juling mata beauty nengok... Dah kul 12, mentang-mentang ari ni jumaat.... Buat-buat free pulak kan... Keje banyak nih... Muahahaaa... Okay guyzzzz, happy holiday..... Muaccckksss...;-*

5 comments:

sasha* said...

tau takpe.nk gi ladies pn kene sorok2 pakai selipar haha.merah kaki tak pyh ckpla dok pakai heels je kn.tak minat heelss.nk pakai flip flop je boleh tak?
:P

misz beauty said...

heheh... flip flop pun bley janji kasut... =) flip flop pun beauty beli jugak sebab hubby suke bawak jalan nek moto so tak bley nak pakai heels... g keje or nek kete je bley pakai...=D

cik EPAL said...

mak aihhh..jeles ni....i tak reti pkai kasut tinggi...nanti sakit kaki..huhu..

btw, i klik mister potato ;)

.ArianiAizat. said...

wahaaa beshnya shopin kasut..da lama xshopin kasut..jeles ni..dwet da kering gle ni..nwy,cantek kasut wedges beauty tu >___<

misz beauty said...

cik epal ~ nak pakai kasut tinggi tak sakit kaki kene cari yg betul2 selesa ;-) tq.;-)

nani ~ tu lah kan nani, duit kering gile nak tunggu gaji nih... tq dear...;-)