Monday, November 09, 2009

MU Kalah!! Beauty Sengal =D

Erk... Jarang rasenye beauty nengok-nengok bola nih memandangkan tak berapa minat sangat... Tapi if dah tertengok tuh haruslah nengok sampai abis kan... Nak-nak incik suami pun same-same sekali... Ihiks...=D

Ekceli beauty tak taw nak support sape tapi memandangkan my mucuk dah belikan jersi MU sempena bulan ke 4 pernikahan kami so dengan muke slamber jerk lah beauty sokong MU semalam... Muahahaaa =D Ade beauty kesah diorang kalah??? (tapi tetap nak kate chelsea men ngade-ngade semalam... asik nak guling kat padang jerllll... uweekkkk;-p) Tak kesah ar janji baju beauty santek my mucuk belikan siap ada nama AZNIZA and no. 4 sempena 4 bulan pernikahan kami... Huhuhuhuuuu... Thanx mucuk :-)

Sebenarnye beauty tak de lah nak cite pasal bola sangat tapi nak cite kesengalan beauty sendiri yang tak abis-abis kelurusan kebendulan padehal dah 3 bulan beturut-turut terima surprise... Heheheee... Mane tak nye, suami ku itu if bab-bab surprise nih memang tak bley nak kata lah mesti menjadi punye... ;-p If korang tak nak baca entry beauty nih bley pegi kat window atas tuh click "x" ok... ;-)

Jumaat lepas lah, beauty balik-balik keje terus masuk dapur nak start masak tuk dinner... Tak sempat tukar baju pun lagi duk pakai baju kurung masak tuk dinner.. eheh... Pastu suamiku ulang-alik nek atas turun bawah ntah ape-ape dier buat... Tapi still mintak beauty amikkan towel tuk dier... Beauty pun buat lah muke toya orang tak abis masak lagik duk suh amik towel pulak padehal dier ulang-alik nek atas... Last-last puan isteri nih pegi lah amik jugak.... Turun bawah bagi dier towel, haruslah tak taw ape-ape kan... Dier pun buat muke slamber... Tapi dier ade tanye, "awak amik towel je ke?"... Of coz lah kan da dier suh amik towel jerk... Pastu beauty da malas nak layan dier sengih-sengih bek setlekan masak memandangkan dier nak gerak ke Fraser Hill malam tu jugak untuk shoot outdoor wedding kat sane... Then dier suruh pulak lipatkan baju pulak tuk bawak pi sane... "Yang, awak lipatkan baju kotak-kotak saya nak bawak gi sane ye".... Dengan masih tak hilang fenat pegilah bukak almari amik baju dier tu lagipun lipat je sebab dah digosok... Then........ Jeng jeng jeng............... Buat jumpe kertas nota bersama sehelai baju merah.... Muahahahaaa... Cam biase lah kan lompat-lompat then incik suami masuk bilik nak hug dier tapi tak bley pulak sebab dier baru amik air semayang... Cis!!! ngelat sungguh... Tu beauty belum abis sengal lagi... Ingat dah setle kezutan nye pastu dier suh test dan dan tu jugak kan... Dah lah beauty belum mandi... Tapi dipaksa gak suh test.... Rupenye disebalik nota tuh adalah nota yang menutupi nama AZNIZA kat belakang baju tuh.... Then bawah nye no. 4 sempena 4 bulan pernikahan kami... Sekali lagi lompat nak hug tak bley... EEEEEEEEEEEE, gewam taw.... ;-p Tu lah kan... sungguh selenge puan isteri kepada incik Rossi nih.... Erkkkk....;-) Pict baju beauty seperti dibawah.... Sile jangan jeles dengan kaler merah yang santek itu ;-p
*
*
*
*
*
*
*
*
Papepun thanx buat cuk sebab tak pernah miss untuk kezutan-kezutan buat puan isteri yang serba kurang nih.... Sayang sangat kat dier... Muaccckkkssss...;-)

No comments: