Wednesday, November 18, 2009

Happy Birthday To HBO!!!

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan Cik Nah ku sayang...
Allah selamatkan kamu...

Buat My Dear Luvly achik yang sempoi, shantek lagi berkaliber (ayat bodek eh... hehehee) Selamat menyambut ulang tahun yang ke ?? eh... Huhuhuu.... Tak pe, umo banyak nampak mude pun kan...;-) Semoga achik murah rezeki dan dikurniakan dengan segala kejayaan dunia akhirat.... Amin =)

Hari ni hari jadi aunty beauty yang duk nun jauh kat penang. merangkap mak andam beauty mase wedding ari tu... Semoga dier bergembira di hari ulang tahun kelahirannya hari ni... Tak sabar nak taw ape dier dapat from hubby and anak-anak dier.... (aunty and uncle saya sangat romantik...;-)) Dier adalah aunty yang best tempat luah bicara dan kitorang kaki bisnes macam beauty gak... Hahahaaa.... Dan paling penting diz week dier balik cni so macam-macam dah dier plan untuk diz week.... Hei macam-macam achik nih...;-p Kitorang nih (me, lil sis, achik and mummy) kalo ber4 memang macam-macam boley jadi... Kepala gila-gila masuk pulak my aunty yg bongsu tu a.k.a Cik Yan lagi lah kesengalan akan melanda.....=) So beauty tak sabar tunggu dier balik KL tambah pulak sangat rindu ngan anak-anak dier 2 hero tu... =(

So achik, happy birthday again to you.... See you diz week in Kenduri Cukur Jambul cucu Mak Long okay... Harap maklum anda pun dah merangkap Oni .... Hahahaaa... Muackkkssss ;-p

Di atas ini aunty saya (shantek kan??;-)) dan hubby nye (hensem kan??;-))
On my majlis bertandang.... Happy birthday achik...;-)

8 comments:

alynn eyoe said...

awet mude ar aunty awk..mnta tips..eh..umu dya bpa ar?

misz beauty said...

heheh... memang... adik beradik mummy sy sume awet muda... muke sume kurang 10 years from umo asal... ihiks... puji lelebey laks... =) umo aunty saya nearly 40... =) tips dier kene senyum selalu....;-)

Gorgeous H said...

;-) happy birthday HBO..
muda lagi aunty beauty tu eh.. cantik plaks tu.

misz beauty said...

heheh... mude tapi dah jadi oni... same ngan mummy beauty... ihiks... =D

nota kaki * sis nak jadi cantik mcm dier x?? senang je.. nanti beauty sms kat sis...;-)

hbo said...

thanks for the wishes my dear. i'm 36 already and my feelings right now.. aahhh!.. scaryyy. another 4 years to go to 40.

oh! ya.. tidak lupa juga, terima kasih to all commentor's yang memberikan ucapan dan pujian. thou i don't really know u, but deep in my heart i knew you're a wonderful person.

misz beauty said...

no problemo lah achik... i love u.... ;-)

cik EPAL said...

cantiknya akak..mata boolat....biru biru gituuuu..

klik iklan new moon ;)

misz beauty said...

memang dier shantek lah dik... tp mata kelabu... dan mata dier sepet sebenarnye touch up ckit jd bulat.... hehehee ;-p

tq dear..;-)