Wednesday, November 04, 2009

Family Day at Port Dickson

Wah penat eh tunggu entry beauty pasal nih??? (macam ade owang tunggu jerk... huhuhuuu) Bukan pe, tak semangat nak update entry gi sane coz my laling bley lupe bawak Sd Card DSLR dier... Dah sampai hotel baru perasan yang Sd Card dier tetinggal dalam camera lagi 1... Sedey betul tak dapat nak posing-posing maut... =( (macam sempat jerk nak posing-posing dengan kebizian yang melanda kat sane... ahaks...)

Beauty and incik laling betolak from PJ afta maghrib memandangkan laling balik keje and sampai umah pun dah dekat kul 7 pm... Tunggu dier siap-siap bagai lagi tu pun bley de barang tinggal lagi... Sampai PD around 9 pm... Usah tanye beauty drive berapa km sejam, cecah 160 sebab ingat dapat kejar opening bengkel on dat nite... Laling usah cite lah dier memang kepenatan balik keje dah pejam-pejam mata duk kat sebelah... Sian dier kejar-kejar nak balik umah sebab kene ikut wife dier outstation... =) Sampai-sampai sane terus dinner kat hotel sebab dua-dua manusia nih dah kebuluran sangat... huhuhuuu =D And then baru check in.... Masuk-masuk bilik mak ai diorang kasi 2 katil besar untuk we ols... Padehal gune 1 jerk.. We ols belum ade anak-anak lagi... Uhuks... ;-p Last-last 1 lagi katil buat campak baju-baju... Muahahaaa =D Malam tu pegi ronda-ronda sat area PD laling ternampak bundle tapi bundle tu hampeh ntah hape-hape brand yang ado... erkkk....

On saturday aktiviti dah mula... Pepagi breakfast (tak best kan tak de pict...=() then laling masuk bilik... Puan isteri harus mulakan Bengkel Pembangunan nye... (tapi bley curik-curik kuar pi jumpe laling kat bilik... hahahaaa) Dekat-dekat tengah hari baru setle agenda... Then petang ader aktiviti sukaneka merangkap our department family day.... Haaaa ni gambar-gambar amik dari camera department... So layan pict dulu.... Beauty tak dapat maen ape-ape sebab telah ditugaskan untuk handle sukaneka.... Erk.... =(

Mase nih tea break... Pastu masuk meeting balik then curik kuar jumpe laling... huhhuuu ;-p
Pemandangan dari bilik kitorang sume... Sebab majoriti duk tingkat 10.. =)
Beauty lead untuk game petang tu... Syok tengok budak-budak nih maen...=D
Ibu bapa yang laen tengok anak-anak diorang =)
1st Game for adult.... best tak beauty and the gang kenekan diorang... muahahahaa ;-p
(Pict Dr. CT Aslina)
Tiup sampai penuh 1 muka... aahahahahhaaaa =D
(Pict Dr. Amran)
Kengkang-kengkang kepit bola... Ahaks....;-p
(Again Dr. CT Aslina)
Muke tak abis tepung lagi dah kene buli lagi... Hahahaaaa
(Pict Of Sani Our Tutor)

Orked In da House!!!!
Belum start dah peace... Seb bek menang gak no 2..;-p
Bos punya gorup.... Kalah.. Adoi!!!!
Kiri kanan kiri!!! Chayok... Chayok!!!
Baling belon berpasangan.... Ni pun konon nye nak pasangan ngan laling... pun xdapat jugak...=(
Yeah!!!! Pemenang game ni Dr. Salmiaton =) Jauh tu tak pecah2 gak... ;-)
Last game musical chair... Adult tak sempat coz da maghrib...=)
Dinner time... Da only pict Beauty and Laling kat sane... =(
(muke beauty kepenatan tapi still bley senyum...;-))
Tibe2 kene suh buat persembahan.... Bedal je lah nyanyi maen-maen... ;-)
Nyanyi maen-maen pun dapat hadiah...;-)
Laling tolong amikkan adiah cabutan bertuah;-)

Malam tu tak kuar mane-mane coz da kepenatan.... Balik bilik nengok TV then taido... Esoknye laling demam... Sian dier kene panas sangat kot... Erk.... Sampai KL around 2pm then laling kene kuar balik pi jumpa client, beauty kene pi kenduri jiran kat serdang... Da petang tapi tunjuk muka gak....=)

Sekian berita untuk minggu kali ni.... Jumpa lagi story mory akan datang...;-)

4 comments:

joegrimjow said...

nice!

meriah ok
gud for u

ok
nak tido

misz beauty said...

department kitorang memang meriah... then beauty dah biase handle sukaneka + kenekan orang nih... hahahaaa

nak tido?? org baru start keje... cis ngelat..;-p

dialicious said...

bestnyeee..hotel mane ni...happening yerr aktiviti2

misz beauty said...

corus paradise je sis... department sponsor... hehehee....

lecturer department beauty memang happening dan pening sume2 nye... ihiks..;-)