Tuesday, November 17, 2009

Counting Days!!!

Yeah yeah!!!! 13 days to go to Singapore Tour.... Here we come Singapore!! For the second time and wanna have a BigGGGGGGG Love in Singapore with my dear hubby.... Ops, mummy and lis sis also with us but in separate hotel room laaaa... Uhuhuhuhuuu...;-p

Nak have fun puas-puas... Hilangkan tension yang berserabut dalam pale nih... Pastu nak pegi Ion Orchard Road masuk butik LV yang besar tuh.... Survey je dulu bukan nak beli pun... Marina Square... Cuci mata... Hehheee... Lepak kat Orchard Road malam-malam layan live band yang best tuh... Pastu nak gi Sentosa Island, nak gi Zoo dier, orang kata bersih dan best.... Nak gi semua lah if sempat... Ihiks...=D Tengah pikir nak pakai kasut pe yang sesuai tuk jalan sampai muntah kat sane nih... Ari tu pi gamble je tak jalan banyak... Hurm.... Nak pakai Nike Cortez rase macam nak feminin-feminin kat sane... Nak pakai high heels kang lebam kaki den bejalan kang.... Nak pakai Alice pun rendah sangat (tetibe skang suke kasut tinggi bagai kan... dulu suke gak tapi skang suke lagi tinggi2... ;-p) Rase cam nak beli Crocs Rio... Feminin + tinggi ckit + selesa untuk berjalan banyak-banyak kan... Hurmmm... Bley dipertimbangkan... =) Oh lupe, luggage untuk isi baju belum beli lagi... Luggage yang ada nih agak leceh ckit sebab bile tarik dier suke men guling-guling ngan beauty.... Tak pasal-pasal somiku kene angkat jerk... =D Beli yang bese-bese je kot... tak perlu membazir... rasenye kat sogo banyak and cheaper...=) Oh tidak, nape baru sekarang beauty pening nak pikir hal ni kan... Ehehehee...=D Tak pe, demi perancangan cuti yang best beauty rela berkorban apa saja.. Cheee wahhh...=D

Ok, nantikan update terkini beauty lagi okay... (macam poyo je kan???) muahahahaa ;-p

2 comments:

sasha* said...

gi singapore penat.byk jalan kaki :P

misz beauty said...

tu lah pasal... dah g nek flight so kat sane haruslah jalan kaki jerk.... ari tu nek kete so tak penat sgt...;-)