Monday, November 30, 2009

Cabutan bertuah!! - Sticky Mode

Wah cabutan bertuah eh... Hah yang ni sticky mode sampai beauty dapat pemenang cabutan bertuah nih... Entry baru scroll di bawah okay... Beauty tak tau lah cane nak buat tapi beauty blasah je lah kan... Lagipun beauty punye peminat bukan ramai pun... Huahahhaaaa.... Beauty rase macam nak bagi hadiah kepada pengunjung blog beauty yang ke 5555.... ye lah nak tunggu 10000 cam lambat pulak kan... cam bley lah pulak kan nak capai dalam masa tedekat nih... Cara dier u ols bley tengok kat kotak kecik yang kaler pink belah kanan blog beauty nih count dier tertulis nombor 5555... Maklumlah beauty bukan ramai peminat cam cik epal..... huhuhu (sowi ye yunk sis put ur name here...;-p) then bende tu baru je letak tak sampai beberapa bulan so xdelah ramai pengunjung... huhuhuuu.... tapi perlu disertakan bukti okay yang anda andalah pengunjung ke 5555.... bley save or wuteva janji beauty bley tahu u ols betul-betul pengunjung ke 5555.... Pastu letak kat comment supaya beauty bley review bukti u ols tu... Hadiah yang bakal dimenangi adalah ditaja oleh beauty sendiri yang akan dibeli semasa percutian di Singapura nanti.... =) So gud luck guyz.... ;-)

Nota kaki * sambil-sambil nak kejar count tu, tolong click nuffnang beauty sekali okay... heheh...;-)

10 comments:

sasha* said...

ok ok kene selalu visit sini ni hehe

cik EPAL said...

macam mana nak tahu pengunjung ke berapa??? heeee..

nuff tido la kak..nanti datang balek ok ;)

misz beauty said...

dear, kan sis dah bg taw... ade kotak kecik kaler pink kat sebelah kanan blog sis nih... bawah daisypath tuh... =)

Orked said...

alamak... baru 5415.... kalau time raya keluar 5555 melepas leee.....

misz beauty said...

maknanye time raya pong orked kene dtg cni la... heheheee ;-)

cik EPAL said...

5491...lagi sikit je nihhh..ehehe..

nuff tido laaa..naru nak klik..nanti datang lagi

zai kulim said...

zai dah dpt capture 5555..yahoooo rezeki mlm raya....

cik EPAL said...

alaa..dah terlepas..dah 5575..huhu..

dapat klik mister potato ;)

Orked said...

alamak, balik cuti raya dah terlepas. sape yg menang?

misz beauty said...

okay... pemenang nye akan diberitahu kemudian... sebab sedang menanti kesahihan nya.... so yang berkenaan sila emailkan pada beauty ya...;-)