Tuesday, November 10, 2009

Ade aku kesah??

Beauty tak faham dengan orang yang kite tak penah sedar dengan kewujudan dier tapi dier duk tak puas hati ngan kite... Beauty tak pernah amik taw pun hal dier... Cume ade ar dengar keperasanan dier sikit-sikit dari mulut orang kan.... Itu pun beauty tak amik taw jugak sebab tak de kene mengena ngan hidup beauty.... Nantaklah dier nak telingkup ke ape ke... Jeles sangat ke orang panggil beauty nick name MISZBEAUTY??? Ikut suka ar beauty nak gune nick ape pun kan even beauty nih tak santek ke ape ke.... (tapi rasenye orang pun bley tau antara ko ngan aku sape santek... muahhaaaa).... Lagipun ade beauty kaco hidup org dengan nick nih??? Dah 7 tahun beauty gune nick nih dan da memang sebati orang panggil dengan nick tuh... So wut??? De aku kesah ko nak jeles wahai perempuan??? Seb bek tak panggil ko bi**h kan... Ko ingat aku tak taw ko sape??? Hipokrit!!! Huh!!!!!


Saya PUAN BEAUTY nak bagi taw kat orang tu (rasenye dier de selalu baca blog beauty gak.... sape suh baca blog haku, tak pernah invite pun... if tak suke tak yah lah amik tahu...) tolong jangan nak nyebok hal orang... Ko jaga diri ko sendiri sudah... Pegi depan cermin tengok diri sendiri... If tak de cermin haku bley kasi kan cermin... Perlu ke ko cari pasal dengan haku yang tak pernah kaco idup ko??? Setakat muke ko tuh, rase nye mase ko keje kat sini belum tentu ade orang pandang kat ko.... Tu yang sampai jadi perigi cari timba.... Hish, memang ko saje nak aku buat dosa kering kan....

Nota kaki * Kepada kawan-kawan bloger laen sowi if beauty guna bahasa agak kurang senang disini eh... Memang out of control da nih... Tak pasal-pasal found some text yang dier duk ngate kite.... Sape tak hangen padehal kite tak pernah tahu hal hidup dier... Hurmmm... Hope ade berita gembira balik untuk ceriakan mood beauty hari nih....

7 comments:

joegrimjow said...

kdg2 kene ajar gak
kan kan

misz beauty said...

yup... taw tak pe..

cik EPAL said...

bolayan ajaaa...dah immune dah dengan orang macam ni...haha...dia dengki la tu sebab akak beauty...hehe..

klik nuffnang anda ;)

Tasya Zigy said...

Hai...nice to meet you in your blog... visited back my blog and leave your coment to me and to be follower if you want to be famous...

misz beauty said...

cik epal ~ tu lah dear, sis pun xfaham sebab sis tak penah amik taw hal dier pun b4 diz... sengal kan... erkkk

tasya ~ bley famous ke?? dah cukup da ni kot... ihiks... will visit later okay ;-)

AkIr4 said...

ala.. ileks r minah.... aku pon sme gak.. org kate xensem... tp aku rase aku ensem.... huhu...

misz beauty said...

e'eh... en akira... uhuks... tu lah kan, org jeles lah tu ngan kite... hahahaa ;-p