Tuesday, October 13, 2009

Vote For Zaes @ Huggies Baby Photo Contest

Tiba-tiba puan beauty ada baca entry contest kat blog mummy lil cute boy nih... Nama hero nih Meor Mirzaeskandar... Pergh!! If orang tak biase susah gak nak sebut nye kan...=) Neway beauty nak promote kepada semua kawan-kawan beauty (macam ramai je kan) untuk sama-sama Vote diz little Zaes dalam contest nih... Beauty bley bagi taw kat sume, diz lil hero tersangatlah clever plus notty nye... Macam-macam ragam buat beauty gelak jerk if tiap-tiap kali jumpe... (macam selalu jumpe jerk...) Ihiks... Petah bercakap dan tak pelat pown.... Cousin beauty yang 4 years tu pown still pelat tecik-tecik bagai.... =D But diz lil hero bley panggil nama penuh daddy dier dengan sangat petah ye... Uhuhuhuuu ;-D So marilah kite beramai-ramai mengVOTE diz hero untuk memenangi hadiah utama... InsyaAllah...=) Cara-cara untuk vote bley nengok kat blog Mummy Zaes nih wokay.... Ataupun bley terus click kat VOTE nih then terus vote jerk.... ;-)

Hes such a sweet and clever boy...... Betuah mummy & daddy dier... =)
*
*
*
*
*
Meor Mirzaeskandar

4 comments:

roxychick said...

alahai... thanks alot sbb promo zaes kat sini.. ahhahahaa.. was just trying luck.. menang kalah adat la kan.. =)

thanks again miszbeauty!

vote for zaes aka ek ek! =p

misz beauty said...

dah vote banyak kali... hari nak vote lagik...;-)

susudalambotol said...

dah vote dah ;)

misz beauty said...

tq2..=)