Friday, October 16, 2009

Undangan Yang Banyak =)

Owh, jap lagi afta transfer pict to dear hubby nak teros balik umah.... Then siap-siap sambil tunggu Mr. Hubby balek before going to open house... Diz nite suami ku tak ngikut coz kene pegi hambik gambor kengkawan dier kat bengkel.... Pastu dier ade meeting for diz coming november pi Cameron... (tak sabar puan nak ikut... huhuhhuuu....;-p) Malam sikit baru dier hambik beauty tuk jalan-jalan ronda-ronda di malam hari di town kl... Maybe pi karaoke malam ni bersama rakan-rakan yang laen.... Tomorrow pack.... Siang je ade 2 kenduri kawen to attent and open house also.... Malam pun ada lagi kot kene tanye incik suami...=D Then sunday ergh!!! Pack jugak rasenye... tak pe lah update later.... Happy holiday... Muackkkssss...;-)

1 comment:

chipsmore said...

nak muaahhh jugak..hikk ;)