Thursday, October 01, 2009

Missing + Sad

Sedey dan rindu... =( Tapi bukan dekat orang... Dekat beauty punye sunglass... Beauty yang salah, ari tu pi letak kat poket then patah... Mase tu kat penang tengah tolong my untie angkat barang-barang pengantin... Tu lah gatal letak kat poket lagi... Sedey sangat... Bile tengok sume pict yang ade glasses tuh mesti teringat-ingat... Pastu bile drive kete pepagi nak g keje pun mesti teringat sebab dah tak de glasses dah beauty nak pakai time drive... Pagi-pagi matahari baru naik so sangat silau even kete tinted sume cermin... Petang pun sama, so beauty selalu amik jalan untuk balik mase matahari kurang silau... =( Beauty sangat sayang glasses tu... Sebab buat beauty nampak stylo.. uhuks... (stylo ke????) Ari nih nak balik umah mummy jap nak amik glasses lama beauty... Ntah ada lagi ntah tidak dalam kete mummy... Hope still ada... Uwaaaaaa...... Shian kat beauty.... =(

Nota kaki * Cuk, bley pinjam Ray Ban awak tak untuk 2 minggu?? =(

2 comments:

joegrimjow said...

beli yg baruuu
huhu
tp xley lupa yg lama susah jugak

misz beauty said...

hah tu lah pasal... beli baru pown still ingat yg lama...=(