Monday, October 19, 2009

Last-last Raya

Happy Monday u ols... Walaupun selalunye orang kata Monday Blues or Black Monday kan... Yang penting ari nih beauty start keje dengan shomel(sowi terperasan ctit) pakai baju pink, getah rambut pink... Semangat tul hari nih... Huhahahahaaaa...... Cam taw2 jerk UPM ari nih de buat open house kan padehal tak taw pun... Datang-datang opis click ajak pi sane...=) Seb bek pakai baju glamour ctit..=)

Okay stop pasal open house ari ni sebab belum pegi pun lagi... Cite pasal last week dolu... Hurmmm.... Nape hurm eh?? nak jadi cam "halim hurm hurm" dalam blog joegrimjow tu ke?? Ihiks... tak lah... Hurm sebab last entry beauty de cite banyak kenduri and umah nak gi on saturday tu kan... Last-last dapat pegi 1 kenduri jerk... Punye lah agak kesengalan... Tapi nak wat cane, Incik Suami punye Gileren dier tetibe sengal tengkuk carb kembang mangkuk hayun pulak.... Spoil jerk kan... Spoil2 tuh incik suami bley buat lawak kentut dier tak mo kasi orang hangin... ;-p Tu lah, suh nek kete nak merempit.... Pakai baju kurung lak tu... Hahahaaa.... Lawak gak...;-p Yang penting beauty dapat hadirkan diri untuk majlis dear lil sis a.k.a adik angkat beauty Yana... Cume beauty tak sempat tengok dier sanding coz ingatkan nak ke rumah yang seterusnya.... Tapi non ado... Uhuks.... Stay sampai dier siap di touch up... Shomel tul dier... Theme macam biase peberet color dier Purple...=)
*
*
*
*
*
Pelamin angan Yana =)
Persiapan si jelita ;-)
Set wambut santek2
Most done... tinggal nak pakai veil...=)
Sowi lah sayang tak sempat nak tunggu betul2 done and tengok Yana sanding... =(
Congrats to dear lil sis.... Be a gud wife ote..;-) And jaga diri dah duk jauh diperantauan tu... =) Sowi coz tak dapat tunggu sampai time sanding... =(

Then afta balik dari umah Yana lah gelira laling ku buat pasal... So sudah nye pegi bengkel... Balik dari bengkel beauty taido... uhuks... Malam ctit laling hajak pi mamam...=)

Ahad punye cite, beauty & incik suami menyiapkan album customer coz nak bagi kat untie tolong pas kan dah alang-alang aunty beauty tu duk penang & customer tu pun duk sane kan... Then mase antor album kat umah serdang ade pulak dak tecik sorang nih...
*
*
*
*
*
Dak tanje nih gewam nengok pipi dier....=)
Aunty cayang Harris...=)
Haaaa... Ni lah anak buah beauty.... 1st niece on mummy's side... Anak cousin beauty which is cucu lelaki sulong my granny.... Beauty pulak cucu pempuan sulong... Tapi belum de baby lagi... Huhuhuuu...;-p Rasenye umor Umar Harris nih baru sebulan lebey gitu... Born time merdeka!!! =) Mase 1st time nengok dier tecik jerk... Sekali jumpe pipi dah bam bam... Dah lah rambut lebat gilew.... Gewam betoi!!!! Habis kene gomol ngan granny2 mude dier (my mummy and aunty lah tu... huahahhaaa), onyang dier and aunty beauty dier...=) My laling skang sangat suke ambik gambor baby so dier pown amik kesempatan lah....=) Dua heros aunty beauty cam biase beauty sempat gomol pipi dier jugak... Windu padehal last month baru jumpe.... Si abang nye malu2 tapi sempat pesan jangan lupe datang penang on disember.... huhuuu.... Kak Eija tak lupe okey sayang.... Wait for me...;-)

Sedey sebab kene balik awal from serdang...=( Tak puas layan kerenah dak2 dua orang tu... Repeat end of November nanti...=) Afta balik from serdang go to laling's fwen open house dapat mamam laksa yummy.... Kuih talam and kuih sampan pun cedap...=) Afta dat pegi jumpe client laling... Diorg nak hire untuk solemnization & wedding on november and januari.... Mudah-mudahan rezeki laling akan melimpah ruah... Puan isteri bley tumpang same...=) Sampai umah pun da malam... So mandi-mandi taido....=D

So jap gi last open house untuk last day raya.... Boi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

2 comments:

Jehan Najib said...

wow! beauty, panjangnye entry... mentang2 laa monday.... heheheheh...

misz dh ada penghuni dlm perut ke belum? we all still TTC... huhuhuh... kut² laaa ada petua nk share..

misz beauty said...

eheh... ni kire pendek lah lagi entry nye... huhuhuuu=D

belum ade penghuni lagik... yang ada makanan open house jerk... ahaks... sis lah kasi petua...;-)