Thursday, October 22, 2009

Hilang....

Ya Allah... Macam-macam dugaan yang diberi... Semalam beg laling ilang mase dier jadi media tuk GP Motor Conference kat klcc... Padehal beg tu kat kaki dier jerk, pun bley kene rembat.... Sape lah manusia(setan rasenye) durjana yang buat macam tu.... Tak ingat dosa ke??? Tak pikir ke menyusahkan orang... Semua barang laling de dalam tu, seb bek camera dier tengah pegang... Tapi rasenye ade lense and charger bateri bagai dalam tu sekali.... Purse pun ilang sekali dengan beg tu... Berbagai-bagai jenis kad de dalam tu termasuklah kad nikah... Baru 3 bulan lebey dapat dah ilang.... =( Pastu duit lagik de lah beberapa ratus... Sian laling.... (Sowi lah sayang bout diz morning=()Ditimpa bencana lah hendaknya orang yang curik beg laling tu.... Nanti beauty nak buat semayang hajat same-same ngan laling biar orang yang curik tu taw bukan senang-senang dier nak gembira dengan hasil titik peluh orang laen.... Ari nih banyak keje laling kene setlekan... Esok pun same... Sume gara-gara orang yang tak berhati perut tu.... Beauty akan doakan orang tu susah macam mane dier susahkan laling beauty.....

Fut Note * Buat sayang ku.... Bersabarlah sayang... Kite same2 tempuh sume nih okay...

8 comments:

Jehan Najib said...

ALAMAK! siot btol penyamon! tu la.. mmg bahaya letak bag rata2 ni misz.. specially kalo bag camera. tp tu la.. kalo nk gendong all the times mmg sakit bahu :(

misz beauty said...

tu lah sis... sian dier down betul duk pikir nak setlekan semua hal... mudah2an orang tu dapat balasan.. =(

Gorgeous H said...

sabo eh Beauty & Rossi..
Moga ada hikmah yang baik selepas kejadian ini, Insya Allah..

(dlm hati kak ain pun marah gak pd penyamun tarbus tu!!!)

misz beauty said...

thanx kak ain... (tu pun if pakai tarbus... if botak cane??? hhehehee)

Orked said...

alar kesiannya aunty... sabar ek... harap2 dapat la balik walaupun harapannya agak tipis... take care....

misz beauty said...

tq orked.... =)

chipsmore said...

sabar..sabar..sabar iru separuh daripada imann ;)

misz beauty said...

yes lil sis...=)