Monday, October 05, 2009

Gift From Dear Hubby =)

Semalam pegi The Curve... Saje jerk incik suami ajak pi jalan-jalan... Macam biase lah kan rutin hujung minggu kami...=) Plus ngan majuk di malam minggu so dibawa ku untuk mencuci mata...;-) Sekali ada My Star LG punye audition... Kelakor sunggoh depa tu... uhuks...;-p De lah beberapa pict kasi layan kay...;-)

Incik somi suke pict nih.... lenkali kite carik background LV lah shayang eh...;-p
Dimana somiku eh??? Ha da nampak dah... Dah taw kurus cam tu pi duk jauh2 wat pe... Dah nampak bayang ctit jerk...;-p
Pempuan nih joget sangat kelakor ye.... Adoilah.... Kasi malu kaum jerk... erkkkk
Incik somi nih memang suke buli shaye... Dier suh shiom pict Orang Utan tu...;-p
Kami terjumpa ini dak shomel tengah maen ngan mummy nye... Gewam!!!!!
Ekceli nih pict mase 1st sampei The Curve... Saje je tengok-tengok....;-p
Rambang mata woooooo..... (yang mana 1 idaman kalbu....;-p)
Waiting.... waiting.....=)
Shantek tak wambut shaye...;-p
Incik somi dan Puan Isteri...;-)
Cam best jerk kasut tu... tapi cuaca panas so larik dulu...
Beauty tak sangka tak duga pown.... Ingat pi jalan-jalan jerk.... Pastu masuk-masuk The Curve nampak boot show spek... Haruslah menuju ke situ.... Hajat nye nak nengok-nengok jerk... Test-test sekali incik suami kate... "Ha, yang nih shantek sayang.... Sesuai dengan awak..." Puan isteri kata "Shantek eh yang?? Berapa price dier nih dik??(rujuk kepada SA tu)".... Puan isteri pun bagi taw incik suami... "Price dier bla bla bla... murah yang...." Incik suami pun kate "ok lah kalo cam tu...." Ingat abis kat situ je.... Pastu dier tak ganjak-ganjak pun last-last cakap "Nape tak amik jerk.... amik terus...." Puan isteri ape lagi.... Yey!!!!!!!!!!!!!! Syok betul sambil memberi sedas dua kish pada incik suami.... Heheheeee.... (Jangan muntah ijo ye u ols...) Dan seperti pict kami berdua diatas.... itu lah spek yang beauty dapat.... Hadiah months anniversary menggantikan jambangan bunga seperti bulan sebelum ni.... Huhuhuuuu.... Syok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dengan hati berbunga-bunga dapat terus pakai pastu jalan asik hug-hug incik suami yang asik senyum....;-p Pendek kata beauty da dapat glasses baru, tak perlu silau-silau lagik..... Thanx shayang...... ;-)

Kotak dier shantek...=)
Simple & nice... Ala-ala spek beauty yang lama....=)
Pastu incik somi amik pict spek dier sekali....=)
Armani VS Ray Ban

Ari nih pegi keje drive pakai spek baru... Wohooooo.... Orang kete sebelah tengok2 macam taw2 jerk beauty pakai spek baru.... Ihiks....;-)

Again thanx to my shayang... Muackkkssss..... :-*

Nota kaki * sowi ye nih entry gediks...;-p

7 comments:

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

chipsmore said...

perghhh armani x...
xmampu lg nk pakai...mampu tgok je org pakai..hehe ;)

misz beauty said...

skrg nih dah murah da dik... lagipun kan skrg tgh less..;-)

sis ngidam gucci... uhuks...;-p

.ArianiAizat. said...

nani br dpt glasses coach..hantaran kawen aritu..hehe ;p

hubby beauty photographer ke?
gamba die,mak aih superb!
hubby nani cakap macam penah tgk ur hubby,tp tak ingat kat mana..happy beauty dtg haritu =)

misz beauty said...

Puan Nani ~ eheheee... seb bek tak beli coach ari tu if not same la kite... suke diz more sebab lagik besor sesuei ngan muke beauty yg besor.... huhuhuuu...=D

yup, hes freelance photog... nak amik pict nani pregnant @ pict baby nnt bley lah if nak hire... ihhihhiihiii... if nani nak taw sume org yg jmp hubby beauty mst ckp cam tu... ahahahaaa =D

i'm glad to c as bride olso... ;-)

Orked said...

aunty beauty ni bertuah betul. asyik dapat hadiaaaahhh je dari hubby dia.... best nyaaa....

misz beauty said...

alhamdulillah.... =)

orked pun betuah jugak sebab selalu jerk daddy & mummy orked bawak pegi oversea... jeles aunty....=D